"Tajson Fjuri"
"Tajson Fjuri"

Fjuri (opet) odložio meč sa Kličkom

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.09.16. | 08:28

U objašnjenju stoji da je „medicinski nepreman“. Već se priča o oduzimanju šampionskih pojaseva

Tajson FjuriPo drugi put je aktuelni šampion u teškoj kategoriji u WBA i WBO verzijama, Tajson Fjuri odgodio revanš meč sa Vladimirom Kličkom.

U šturom objašnjenju njegovog menadženta stoji da je „medicinski nespreman“, šta god to značilo. Dalje se navodi: „Tajson će odmah krenuti sa tretmanima, ne bi li uspeo potpuno da se oporavi. I njemu i njegovom menadžemntu je strašno krivo zbog ovakvog razvoja situacije  te upućuju iskreno izvinjenje navijačima i svim povezanima sa ovom borbom Sam Tajson je devastiran ovavkim razvojem događaja.“

Izabrane vesti

Britanski borac je prvi put odložio meč zbog povrede članka, ali sada nije navedeno šta je tačno u pitanju. Izvorno, revanš je trebalo da se održi još 9. jula u Mančesteru, da bi novi, sada več nevažeći datum bio 29. oktobar. I sada se već postavlja pitanje da li će Fjuri ikada biti spreman, pošto kruže priče da je batalio sport nakon što je uzeo titulu na poene od mlađeg Klička, da bi ubrzo potom bio optužen za doping od strane Britanske antidoping agencije, te će u novembru morati na saslušanje povodom tog slučaja.

Novi datum revanša (ako ga uopšte bude) još nije poznat.

(foto: Action images)


tagovi

Vladimir KličkoVelika BritanijaUkrajinaTajson FjuriEvropaborilačke veštineboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara