Feed potpisao za Heroic

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.24. | 21:56

Srpski trener promenio nekoliko ekipa, među njima i Partizan

Srpski CS2 trener Mihajlo "Feed" Petrović je večeras zvanično predstavljen kao novi strateški trener danskog Heroica.

Feed je pre dva meseca napustio Sprout gde je radio kao pomoćni trener prvog tima, a potom i glavni trener akademije. Prethodno je trenirao Partizan, a pored toga bio je još i deo ekipa kao što su Entropiq, Coalesce, 4glory i FATE Esports.

Izabrane vesti

On će u ekipi Heroic preuzeti poziciju strateškog trenera, i imaće priliku da sarađuje a Eetu "sAw" Sahom, glavnim trenerom ekipe, i po mnogima jednim od trenutno najboljih trenera u CS2 esportu. Stručni štab Heroica čini još i pomoćni trener Mikael "sheddaN" Mellstrom.

Heroic trenutno zauzima 12. mesto na HLTV svetskoj rang listi, a pre samo dve nedelje su izvršili izmenu u timu kada je Abdul "degster" Gasanov zamenio Nico "nicoodoz"Tamjidia na AWP poziciji. Degster će ipak morati da sačeka malo pre svog LAN debija za Heroic, pošto nije uspeo na vreme da dođe do vize za IEM Dallas 2024, zbog čega će nicodooz odigrati još jedan turnir za ekipu.

Odmah nakon turnira u Dalasu Heroic čeka YaLLa Compass 2024, a nakon letnje pauze gledaćemo ih krajem avgusta na BLAST Premier Fall turniru.


tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara