Epilog incidenta u Novom Sadu: Bez gostujućih navijača u plej-ofu?

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.04.24. | 14:13

Novosađani ne žele da se ponove slični događaji Slanoj Bari

Rukometni klub Vojvodina je u saopštenju za javnost najavio da neće biti gostijućih navijača na predstojećim mečevima u Slanoj Bari, zbog neuslovnosti dvorane da primi dve organizovane navijačke grupe.

Novosađani su čestitali Partizanu na osvajanju Kupa Srbije prošlog vikenda i podsetili da su oni kao klub bili najbolji ambasador srpskog sporta u proteklim godinama.

Izabrane vesti

Stoga ne žele da slični događaji bace senku na kompletan učinak.

"RK Vojvodina pre svega čestita sportskim prijateljima iz RK Partizan na zasluženom osvajanju Kupa Srbije sa željom da taj rezultat da još više elana za dalji napredak kluba. RK “Vojvodina“ je postala brend i jedan od najboljih ambasadora našeg sporta, Grada Novog Sada i Države Srbije, zahvaljujući predanom i posvećenom radu igrača, stručnog štaba i Uprave kluba. Doneli smo Srbiji i Evropski trofej posle više decenija u izvanrednom finalu i pobedom u Norveškoj. Rukomet je dugo čekao na ovakve mečeve i ovakva finala. Mislimo da dešavanja od subote samo štete daljem razvoju ovog sporta i bespotrebno bacaju senku na vrhunsku borbenost i davanje igrača i jednog i drugog kluba. Utakmica je organizovana u skladu sa svim propozicijama u takmičenju RSS i preduzete su sve mere bezbednosti. I pored svega unapred preduzetog i iskrenog žaljenja zbog incidenta, prepoznali smo i unapred upozoravali da postoji neuslovnost hale Slana bara da primi dve organizovane navijačke grupe, pa ćemo tu činjenicu imati u vidu pri organizaciji nastupajuće završnice prvenstva i utakmica koje će odrediti Prvaka Srbije", stoji u saopštenju Vojvodine.

Podsetimo, rukometaši Partizana su osvojili Kup Srbije posle tri sata pakla, prekida zbog sukoba navijača i haosa i rastrzane igre koja je usledila posle toga. Pehar je posle 11 godina stigao u Humsku.


tagovi

RK VojvodinaRK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara