Uroš Kolundžić (©Starsport)
Uroš Kolundžić (©Starsport)

Drugo pojačanje Dinama: Kolundžić iz Zvezde u Pančevo

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.05.24. | 22:36

Posle Lea Feješa, tim iz Banata predstavio i desno krilo

Kao što ste mogli da pročitate na stranicama Mozzart Sporta pre 20-ak dana, u sredu uveče je dobilo potvrdu iz Pančeva - Uroš Kolundžić je novi rukometaš Dinama.

Posle dve sezone u Crvenoj zvezdi, desno krilo je odlučilo da dođe u tim iz Banata koji će naredne sezone da igra u EHF kupu. Posle promocije novog trenera Nikole Janevskog, koji je zamenio Dragana Markovića i talentovanog Lea Feješa, srednjeg beka, juniorskog reprezentativca Srbije koji je stigao iz Crvenke, Pančevci su predstavili i 24-godišnje desno krilo.

Izabrane vesti

Uroš Kolundžić je novi igrač Dinama. Momak rođen 2000. godine igra na poziciji desnog krila, a u Pančevo dolazi iz Crvene zvezde. U Superligi Srbije nastupao je još i za Proleter iz Zrenjanina“, saopštili su u Dinamu.

Kolundžić dolazi na mesto mađarskog internacionalca Borisa Dornjeija koji je posle dve godine napustio Pančevo i pojačao Đer. Subotičanin će da deli minutažu sa kapitenom Milošem Kostadinovićem koji i naredne sezone ostaje u žuto-crnom dresu.

Naredna novajlija koji bi trebalo da bude predstavljen je nekadašnji juniorski reprezentativac Srbije, desni bek Boško Stanisavljević, koji dolazi iz kragujevačkog Radničkog.




tagovi

RK Dinamo PančevoUroš KolundžićRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara