""
""

Doktor ima opasnu konkurenciju – Vinjalesu je jedini cilj GP titula

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.01.17. | 14:24

Španac kaže da ga ne zanima niko, pa ni Rosi jer ima nameru da osvoji Moto GP presto već ove sezone

Novajlija u ekipi Movistar Jamahe, Meverik Vinjales kaže da će mu jedini cilj naredne sezone biti osvajanje Moto GP titule sa novom ekipom. Podsećanja radi, Španac je u japansku ekipu stigao kao zamnena za Horhea Lorenca koji je prešao u fabrički tim Dukatija. Ukoliko se po jutru dan poznaje, onda Valentinu Rosiju neće biti lako s novim kolegom pošto ni on nema ništa manje ambicije od Lorenca koji se propisno zakrvio sa Italijanom.
„Glavna stvar je iskustvo koje Jamaha ima u ovoj kategoriji. To je presudno uticalo na mene. Suzuki će uvek biti veliki tim, ali Jamaha ima dugu i uspešnu istoriju. Drago mi je što sam dobio priliku da vozim za njih“, rekao je Meverik Vinjales i bez pardona prosuo pred novinare veoma ozbilje ambicije za narednu sezonu.
„Sada ću imati prilike da se borim za titulu. Rosi mi ne smeta, jer sam ja od onih motociklista koji samo u sebe veruju, i sebe teraju na rad. Nikakve izjave ne utiču na mene, jer ja sam tu zbog titule“, rekao je Vinjales koji je oročio ugovor s Jamajom do kraja 2018. godine. Zvanična promocija motocikla za novu sezonu zakazana je za 19. januar, a plan je da novu Jamahu „m1“ javnosti pokažu Vinjales i Rosi zajedno.

Izabrane vesti

(Foto: Print Screen)


tagovi

JamahaMeverik VinjalesMoto gpSuzukiValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara