"Srbija"
"Srbija"

Dobrodošlica olimpijskom timu Srbije u Sočiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.02.14. | 18:32

Šef misije Olimpijskog tima Srbije u Sočiju Damir Štajner uručio je ispis ćiriličnog pisma u duborezu, kao poklon srpske delegacije gradonačelniku olimpijskog sela


SrbijaSvečanom ceremonijom podizanja državne zastave u Olimpijskom selu u Sočiju domaćin 22. Zimskih Olimpijskih igara poželeo je danas dobrodošlicu timu Srbije.

Svečanoj ceremoniji u Olimpijskom selu, uz olimpijce i rukovodstvo misije, prisustvovali su i predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić i predsednik i generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), Vlade Divac i Ðorđe Višacki.

Pored naše zemlje, ceremoniju podizanja zastave imale su u isto vreme i Grčka, Andora, Portugalija i Liban, preneo je OKS.

Ovom prilikom šef misije Olimpijskog tima Srbije u Sočiju Damir Štajner uručio je ispis ćiriličnog pisma u duborezu, kao poklon srpske delegacije gradonačelniku olimpijskog sela.

Srbiju će u Sočiju predstavljati osmoro sportista u pet sportova: Nevena Ignjatović i Marko Vukićević (alpsko skijanje), Ivana Kovačević, Rejhan Šmrković i Milanko Petrović (nordijsko trčanje i bijatlon), Nina Micić (snoubord), Vuk Rađenović i Aleksandar Bundalo (bob).

Zimske Olimpijske igra na priogramu su od 7. do 23. februara.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Soči Olimpijske igreSrbijaSoči 2014RusijaOlimpijski komitet SrbijeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara