Alisa Šmit (Reuters)
Alisa Šmit (Reuters)

Dizaće se prašina u Parizu i za nemačkom gazelom

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 02:12

Jedna od najseksipilnijih atletičarki planete Alisa Šmit obezbedila učešće na Olimpijskim igrama

Manje od tri meseca ostalo je do početka Olimpijskih igara u Parizu, a ljubitelji atletike će, osim striktno sportskog ispunjenja, imati prilike da uživaju i u lepom licu Alise Šmit, jedne od najseksipilnijih atletičarki planete. Nemica je za vikend na kvalifikacionom turniru na Bahamima izborila mesto na planetarnoj smotri i to kao deo miks štafete 4x400.

Biće to debitantski nastup na Olimpijskim igrama za 25-godišnjakinju koja je isprva kao četvrtoplasirana propustila šansu da bude deo ženske štafete u Francuskoj, ali u međuvremenu uspela da ispuni san većine sportista.

Izabrane vesti

Nešto ranije ove godine, Šmitova je obelodanila da joj pored velikih sportskih uspeha i ogromne baze pratilaca koja broji 5.000.000 na Instagramu i 2.000.000 na TikToku, osnovni izvor prihoda predsatvljaju primanja od nemačke sportske fondacije koja broje 600 funti, odnosno 700 evra mesečno. Takođe je priznala da je odbila unosnu ponudu za saradnju jednog svetski poznatog brenda , a kao razlog obrazložila vlastite statove da mora stoprocentno da podržava brend kako bi pristala da ga reklamira.

U svakom slučaju, i za nemačkom gazelom će se dizati prašina u Parizu ovog leta.



tagovi

atletika na olimpijadiatletikaOlimpijske igre 2024Alisa ŠmitEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara