"Čedomir Jovanović"
"Čedomir Jovanović"

Direktor VK Crvena zvezda: Čedomir Jovanović nas je vratio na tron!

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.13. | 10:08

"Čeda je naše dete i pomogao je koliko je mogao, mada nije on jedini", rekao je Igor Milojević u intervjuu za "Informer"

Čedomir JovanovićPosle tačno 20 godina posta, vaterpolisti Crvene zvezde vratili su se na tron. Uspeh u finalu plej-ofa protiv kragujevačkog Radničkog ostaće zlatnim slovima upisan u istoriju kluba i ovog sporta, ali, ništa od ovoga ne bi bilo da nije bilo lidera Liberalno demokratske partije, Čedomira Jovanovića. Bar tako tvrdi direktor vaterpolo kluba Crvena zvezda, Igor Milojević, u razgovoru za dnevni list "Informer". 

Podsetimo, posle osvojenog Kupa polovinom januara, na površinu su izašle informacije kako crveno-beli vaterpolisti nisu primili platu i da je situacija kritična. Tada je predsednik Zvezde, Viktor Jelenić igračima predočio situaciju i poručio im je da su slobodni u izboru nove sredine, međutim, igrači su jednoglasno istakli da neće napustiti klub i da će sezonu izneti do kraja. Tada su u pomoć priskočili mnogi kojima je Crvena zvezda u srcu, a među njima bio je i lider LDP.
"Čeda je Zvezdino dete. Svako je pomogao koliko je mogao. I drugi ljubitelji kluba su pomogli, svako je dao maksimum. Jovanovića svi pominju jer je poznat, a ja ne bih nikoga izdvajao. Vaterpolo klub Crvena zvezda pokazao je da je iznad politike", rekao je Milojević.

Izabrane vesti

On je istakao i da su vaterpolisti i stručni štab uspeh proslavili u "Beograd kafeu" do ranih jutarnih časova zajedno sa navijačima i prijateljima.
"Ništa nismo planirali jer nismo znali ishod meča. Otišlo je nas nekoliko, a posle su nam se pridružili navijači i uprava kluba", zaključio je Milojević.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Čedomir JovanovićPrva A ligaSrbijaVK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara