(Instagram Block Volley)
(Instagram Block Volley)

Devojčice uživale u Jagodini, bodrili ih Srećko i Stefana Lisinac

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.05.24. | 14:11

Na terenima u ovom gradu borilo se oko 320 takmičarki

Turnir ulične odbojke “Street volley“ u organizaciji Odbojkaškog kluba “Block Volley” u saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije održan je prvi put u Jagodini.

Devojčice su se borile na osam improvizovanih mini terena na parkingu Akva parka pored Muzeja voštanih figura, a njihova izdanja su pratili između ostalog i sadašnji reprezentativac Srbije Srećko Lisinac i njegova supruga bivša trofejna odbojkašica Stefana Veljković Lisinac.

Izabrane vesti

Organizator turnira je Jovana Veljković, Stefanina mlađa sestra koja se trudi već godinama da razvije odbojku u rodnom gradu.

"Jagodina je juče bila centar odbojke. Brojke kažu da je oko 320 devojčica učestvovalo na turniru. Ne preostaje nam ništa nego da se još jednom zahvalimo svim ekipama na učešću kao i na fer-plej igri", navodi se na društvenim mrežama Block Volley-a.

Čast da svečano otvori turnir pripala je našoj proslavljenoj reprezentativki Stefani Veljković Lisinac u 10.00 časova. Okupljene su pozdravili i čelnici Odbojkaškog saveza Srbije, Ministarstva sporta i Skupštine grada Jagodina.

Zanimljivi poligoni za decu bili su organizovani u pauzama i između utakmica, kao i poseta zoološkom vrtu, a sve to u saradnji sa Crvenim krstom Jagodina.




tagovi

Stefana VeljkovićSrećko Lisinac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara