Komentari na vest

Čudo u Parizu od 142 centimetra

P

Pozitivna

pre oko 2 meseca

Dolazi cesto na dorucak sa muzem u restoran gde radim, devojka ima takvu harizmu, to je neverovatno. Uvek nasmejana, super pozitivna, njen muz je nfl igrac, stalno im prilaze, pozdravljaju, oni uvek sve ispostuju. Poslednji put kad su bili pre odlaska na OI, provela je ceo boravak u restoranu pricajuci sa jednom starijom bakom, koja je sama dosla na dorucak. Zasluzila je sve ove medalje, svaka cast.
I

Igrogst

pre oko 2 meseca

A što ne spomenete kako je "čudo" bilo ppziticno na amfetamine i druge zabranjene supstance u Riji? I da je Svetska antidoping agencija to "opravdala" pričom o "medicinskom izuzeću" i potom pokušala da zataška to, ali je otkriveno tek kasnije kada su hakeri došli do tih podataka?
G

Gostttt

pre oko 2 meseca

Ameri su jedina drzava na svetu koja samoj sebi radi doping testove. I nekako se otkrije nekih 20+ godina kasnije da su im takmicari bili dopingovani, ali eto, njima se veruje, jer "oni su posteni i ne bi lazu".
V

Vizitor

pre oko 2 meseca

Sa tom visinom ona skoro da ulazi u kategoriju patuljaka...
S

South Park

pre oko 2 meseca

Satana se šunja. Prisutan je svuda osim kod nas. Zato nam i cvetaju ruže i zato smo ponajbolji u svemu. Jedino mi nije jasno kako to da ovi urlači uvek kupuju najke, rebok, adidas, bembare, merdže itd itd itd od tih istih satanistačara. Nema ništa domaće, jelde!?
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Meni je ona simbol svog americkog zla, a da opet nije direktno ona kriva za to. Iskoristili su je svaku mogucu agendu koja postoji, za "me too", za agendu odustajanja i napustanja (Bajls, Osaka, bezbroj igraca americkog fudbala, jos par iz gimnastike i plivanja), sad naravno ide velicanstveni povratak i holivudska prica, posto je biografiju vec napisala (sa nekih 20 godina) treba skupiti i materijala i za film.
N

NN3

pre oko 2 meseca

Kakve veze ima Osaka sa amerikom, devojka je Japanka???
N

NN3

pre oko 2 meseca

Naomi Osaka predstavlja Japan ali nije etnicki cista japanka i rodjena je amerikanka, mislim iz Kalifornije
V

Vava

pre oko 2 meseca

Zar misliš da je nemoguće da neko ima psihičkih problema i da poželi da napusti sve. To se može bilo kome desiti. Ona je to uspjela da savlada i da se vrati kao i ovi ostali pomenuti sportisti.
N

NN3

pre oko 2 meseca

Hahahaha kako ljudi lupe gluposti i još svi udare plus tu, kakva Osaka rođena Amerikanka. Rođena u Japanu, majka joj čista Japanka, otac sa Haitija hispanskog porekla.
v

venom666

pre oko 2 meseca

To cudo od 142 nece docekati 42.