Tamara Miljević u napadu (©MN Press)
Tamara Miljević u napadu (©MN Press)

Četvrti set iz snova Tamare Miljević - 14 poena, pet napada, šest blokova, tri asa

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.04.24. | 22:19

Završila je drugu finalnu utakmicu sa čak 29 poena

Imaju takvu ekipu da uvek neko drugi može da povuče, kako bi došle do nove pobede. Večeras su Pazovčanke letele na krilima Tamare Miljević, koja je dokrajčila TENT sa čak 29 poena.

Četvrti set je odigrala fantastično - zabeležila je u tom periodu sa čak 14 poena. Imala je napad 10-5, šest blokova i tri as servisa. Najzaslužija je što je Jedinstvo večeras stiglo do druge pobede u finalnoj seriji protiv TENT-a i sada vodi 2:0.

Izabrane vesti

"Utisci su super, mnogo sam ponosna na svoju ekipu... Kad se igra u gostima je mnogo teže nego na domaćem terenu. Ja se nadam da će sledeća utakmica da bude i poslednja", uz osmeh je naglasila Tamara Miljević.

Utiske je iznela i kapiten Milica Medved, koja je spremna da podigne i treći trofej u sezoni.

"Kada smo se pripremali za utakmicu, znali smo da će biti teško jer je njihov teren, publika... Stvarno su pokazale odličan otpor, posebno u drugom setu. Na to mi nismo uspele da odgovorimo. Drago mi je što smo se vratile u trećem i četvrtom i prelomile utakmicu u našu korist. Na našem terenu će biti prilika da podignemo pehar. Nadam se da ćemo biti dovoljno mirne i staložene da to i učinimo".

Posle druge pobede oglasila se i Ivana Nedeljković.

"Vrlo teško gostovanje, s obzirom na to kakav je ambijent i publika ovde... Navijači su stvarno fantastični. Pad koncentracije se desio u drugom setu i sredinom trećeg, ali vratile smo se - discipinovani su bili servis i prijem. Mi se nadamo u sredu najboljem. Spremićemo spektakl, pa nek pobedi bolji", rekla je Nedeljkovićeva.

Igračica TENT-a Mina Mijatović nije imala mnogo razloga za zadovoljstvo.

"Pre svega bih čestitala ekipi Pazove na izuzetno dobroj igri. Mislim da nismo iskoristili neke elemente kao domaćini u ovom meču. Nismo bili odlučni u nekim momentima, što nas je koštalo. Nismo rešavali neke jednostavne akcije, to je dovelo do ovog rezultata. Pazova rešava sve to na brz i efikasan način. Zaboravljamo ovo, ništa još nije gotovo. Okrećemo se sledećem meču na gostovanju. Daćemo sve od sebe da produžimo seriju... Imamo snage za to. Uvek", naglasila je Mina Mijatović.



tagovi

Tamara MiljevićŽOK Jedinstvo Stara PazovaSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara