Komentari na vest

Caković: Sezona iz snova za Jedinstvo! Devojke, nastavite da osvajate i u inostranstvu

&

&354

pre 10 dana

Danas svaka fufa koja dva puta odsmecuje loptu misli da vredi Bog zna kakve pare.Naravno u tome kolo vode roditelji i menadzeri, roditelji koji svoje dete vide kao novog Isusa a menadzeri gledaju kako za sebe da drpnu sto vecu proviziju. I onda dodje Evropa i pokaze realno stanje stvari.A onda prica kako se njihovo neznanje treba jos vise nagraditi.Pa ne vidim sta je problem, ko smatra da mu je lose, dete pod ruku pa pravac tamo gde ce neko to da plati.A znate i vi prvi sami jako dobro da nikog taj vas cirkus ne interesuje pa se ovde sibicari i lovari u mutnom.Za jedan trening dnevno neke traze i po 2.000€,ej?Svrsene srednjoskolke koje od karijere imaju - nista.Aj ti u trecu smenu u nekoj fabrici pa da te vidimo?Sto je najgore to im se i dopusta i ispunjava.Sramota.
@

@@@

pre 9 dana

Moj komentar*ovoj"personi sto decu naziva fufama, niste objavili.Ali ste njegov uvredljiv ostavili ...nemam reci
T

Toliko o tome

pre 10 dana

Samo da ne prodju kao Kockarevic sto greje klupu Albe Blaj
G

Gost88

pre 10 dana

Pazovi i Jovu svaka čast! Oni su se najbolje snašli u kataklizmi ženske odbojke u Srbiji i zasluženo nose kući triplu krunu. Ali ono što stoji kao činjenica je da je ovo kriminalan nivo odbojke. I to je biti tako sve dok se ne desi veliki reset i prestanu da se preplaćuju igrači i menadžeri odstrane potpuno iz rovarenja srpskom odbojkom. Pare nikad veće a kvalitet nikad gori. I to je razlog propadanja.
T

Tužni zbore

pre 10 dana

Koliko je igrača i igračica samo dobilo u Srbiji i C Gori tada stanove i lokale pored velikog novca tokom 90,pa i u vreme infalcije i nakon 2000 godine. Kakav veliki novac danas.Plate malo više dve igračice svi ,3 su tu za pristojnu platu , dok na klupi igraju za 40 000 din.. To je pola lige po 6,7 igračica iz svakog kluba.Ni jedna nema radni staž u Srbiji.Tuga pregolema.
T

To je što je

pre 10 dana

Jedinstvo će dogodine u Ligu Šampiona morati kao topovsko meso. Priča se da ih redom odbijaju sve igračice iako nude i do par hiljada evra. Nikome se ne dolazi da igra u Pazovu. Sa druge strane klub napuštaju Medved, Tica, Osmajić, sestre Miljević, Dragović, takoreći cela startna postava.
2

20 godina

pre 10 dana

Smo topovsko meso.Šta će naš klub tamo.Jedna igračica plaćena kao ceo tim bilo koje naše ekipe u ligi sampiona.I ta liga šampiona je smesno takmičenje u odbojci.U košarci nema nekog smisla a rukomet i odbojka,vaterpolo komedija. Jedan najskuplji fudbaler FK Partizan ili FK Zvezda koji nikoga pobediti u evropi ne mogu je placen u Srbiji čitaj svaki preko 8 miliona eura .Njih dva zajedno plaćeni u Beogradu više nego budzet finalista u ligi šampiona u rukometu i odbojci.Odbojka ,rukomet i vaterpolo imaju medijsko praćenje i značaj u takmičenju reprezentacija.Sve ostalo je manje više ne bitno.
J

Jedinstvoo

pre 10 dana

Mariji Miljevic Tici i Osmajic je vreme da napuste i odu u inostrantvo, jer imaju potencijal da napreduju jos vise i budu sve bolje i bolje. Marija uopste nije los dizac, lepo zna da rasporedili lopte samo da malo vise kuva bila bi okej, Osmajic je premocna u napadu pogotovo koreja mada zna svasta u napadu u bloku je isto dobra, Tica trebala otici jos prosle godine jer je prerasla ligu. Samo da ne odu u Rumuniji kao njihova Kockarevic koja samo otisla korak u nazad
N

Nesa55555

pre 10 dana

A ko kaže da će da igrajju? Neće igrati jer opet prelaze mladje iz Omladimca i sve ispočetka. Cilj je sledeće godine do šestog mesta da budu
I

Inače ide u Rumuniju

pre 10 dana

Marija Miljević dobar dizač??!???!??!? Au.
I

Inače

pre 10 dana

Atmosfera u hali za opelo.Nit je Pazova srećna zbog titule nit je Obrenovac srećan zbog gubitka iste.
Š

Šta očekivati

pre 10 dana

Srbija i ženski sport.Uvek kao pozorište. Seti se iVizura kad je osvajala kako je bilo.Sledeće godine opet Lajkovac dolazi na scenu.Sve centri odbojke.
1

11989

pre 10 dana

Devojke,gde god da krenete nek vas sreća prati...Sve ste u potpunosti zaslužile.
B

Bravoo

pre 10 dana

Tica i Osmajic u Francusku idu, najbolje za pocetak i razvijanje. Osmajic taman kako su pocele Rasic i Aleksic u Francuskoj pa na kraju zavrsile u dve najbolje lige-Turska i Italija. Srecno cure, sjajne ste!
M

Mamuza se pita

pre 10 dana

Idu u Francusku ako Mamuza iscenjka dovoljno para, u suprotnom da se spreme zemlje okruženja
S

Sestrice x 2

pre 10 dana

Miljević u Rumuniju.Srećno svima Pazova nema novac da dovede gotove igrače opet rudarski posao ih čeka.Dovedeš decu nakon OŠ i 4 godine krvavog rada pa neko finale,neki trofej Kad se nameste odigraju dobru sezonu sa 19-20 godina odu preko i Jovo na novo.
P

Pazova nema novac

pre 10 dana

A sajt agencije za privredne registre kaže da Pazova ima budžet od 40 miliona naspram Tenta od 29 miliona? Verovatno zvanično državni organi lažu a neki random likovi na Mozzartsportu govore istinu?!
S

Srbija Majka

pre 10 dana

Pazova nema novac 330 000 eura budzet.Da li znas koliko kosta kotizacija za ligu sampiona.Jedan odlazak na gostovanje.Tih 330 000 eura je sa novcem od saveza a koji su dobili za ligu sampiona. Plus utakmice kući.Trećina ode na evropu.Ostatak za funkcionisanje kluba za godinu dana.Hrana,smeštaj,putni troškovi,oprema i rekviziti,mlađe kategorije,takmičenje seniorki,plate seniorki i trenera,troškovi prema savezu i sudijama.Ostali troškovi pripreme prihateljske utakmice itd. Komedija od budžeta I JOS NEKO NAPISE IMAJU PARA svaka igračica na klupi u malo jaćem klubu ima sama toliko godišnji ugovor. Tent 230 000 eura godišnje za takmičenje u evropi i Srbiji i troškove ekipe i trenera,mlađih kategorija,zakupa stanova i hrane.Nemaju ni 150 000 eura za plate igrače i trenera godisnje.
G

Gost 372829

pre 10 dana

Srbija Majka Budzet šampiona Srbije 2 stana u N Sadu... Nekad OK Vojvodina godišnje davala po 2,3 stana igračima.Kao i ostali klubovi.Danas u Srbiji ako ostaneš da igraš i ne odeš preko a ne završiš faks malte ne si socijalni slučaj nakon karijere jer uštedeti nećeš ni 100 eura.
S

Srbija Majka

pre 10 dana

Gost 372829 Tent koji prozivaju svi kao ima para Ima budzet za sve igracice i trenera kao što je ugovor jednog bolje placenog kosarkaša Spartaka,Vojvodine ili Jokera.Ili ima budzet kao jedna mesecna plata lošijeg košarkaša Zvezde i Partizana.
F

Foto Robot

pre 10 dana

Srbija Majka Vrednost igrača FK Zvezda oko 80 miliona eura Vrednost igrača FK Partizan oko 46 miliona eura. Kukaju kao da leba jesti nemaju iz oba kluba.