"Čaba Silađi"
"Čaba Silađi"

Čaba Silađi tipuje u humanitarne svrhe: Hajmo malo odbojku i vaterpolo

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.06.16. | 12:01

Proslavljeni srpski plivač dobitak je namenio dobrotvornoj organizaciji “Koš za sreću“

Čaba SilađiNebojša Petrović nije uspeo da ponovo podvig Marije Sekulović, red je da proba Čaba Silađi, s tim da njemu baš i nije bilo lako s obzirom na pauzu i na Evropskom prvenstvu i na Kopa Americi. Zato je proslavljeni plivač morao da se malo odmakne od fudbala. Ali ne i sasvim da ga zaobiđe. Brazilska liga dobro je poslužila i susret Koritibe i Internasionala u kome Silađi prognozira - nerešen ishod.
"Bez pobednika. Internasional jeste bolji i bolje plasiran, ali je red na Koritibu da skuplja bodove. Domaći teren je prednost, gosti su bolji... Moja matematika jeste da će remizirati", kaže Silađi za MOZZART Sport pre no što vam je skrenuo na nekoliko zanimljivih "nefudbalskih" tipova.

Jedan je već prošao. I pre no što smo pustili tiket. Ali kako nam ga je Silađi poslao sinoć prihvatili smo kvotu 1,20 na pobedu srpskih vaterpolista nad SAD. Međutim, vaterpolisti nisu jedini reprezentativci koje čekamo uz Silađijev tiket.
"Večito teški mečevi između Brazilaca i nas u odbojci, mi smo u odličnom ritmu i uz domaću publiku ćemo, nadam se, potući Brazil. Navijački odigrano".

Izabrane vesti

I još jedan odbojkaški par na tiketu... Sudar Irana i Bugarske i kec za kvotu 1,55.
"Mislim da će u ovom duelu prevagu doneti domaći teren pa zbog toga Irancima dajem veću šansu nego Bugarima", procenio je Silađi, koji je eventualni dobitak namenio humanitarnoj organizaciji Koš za sreću koja pomaže višečlanim, socijalno ugroženim porodicama.

Grafika: Ivana Marković


tagovi

klađenjehumanitarni tiketČaba Silađi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara