(©MN Press)
(©MN Press)

Bruka na Slanoj bari: Navijači prekinuli finale Kupa Srbije

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.24. | 19:25

Baklje na tribinama i u terenu, sukobi, sudije poslale igrače oba tima u svlačionicu. Finale Kupa Srbije, Vojvodina - Partizan, nastavilo se posle pola sata. Igrali su se produžeci. Posle 60 minuta je bilo 19:19, posle 70 - 24:24. Penali su odlučivali osvajača

Umesto spektakla – bruka. Ljaga je bačena na rukomet, a u prvom planu su bili huligani. Finale Kupa Srbije, Vojvodina – Partizan, prekinuto je u 54. minutu, pošto su baklje počele da lete preko tribina, ali i na terenu.

Policija je reagovala, a sudije su poslale igrače u svlačionicu. U trenutku prekida, na semaforu je pisalo 18:17 za Novosađane. Do toga spornog trenutka, nešto više od šest minuta pre kraja, nije bilo incidenata, ali su onda navijači uzeli stvari u svoje ruke.

Izabrane vesti

Poletela je baklja na delu gde su smešteni navijači Parizana. Firma je krenula da se obračuna sa Grobarima. Policija je brzo intervenisala.

Delegat utakmice Boris Ivanović zahtevao je od predstavnika policije garancije da je bezbedno nastaviti utakmicu. Potom su se kapiteni dva kluba - Miljan Vukovljak i Nikola Zečević obratili navijačima i zamolili ih da se strasti stišaju.

Utakmica se nastavila posle više od pola sata. Vojvodina je vodila u prvih 30 minuta sa 13:8, ali u nastavku mnogo bolja igra crno-belih. Posle 60 minuta je bilo 19:19, posle 70 - 24:24. Penali su odlučivali pobednika Kupa Srbije. Na kraju slavlje Partizana - 29:28, prvi pehar u Humskoj posle 11 godina, a 12. u Kupu naše zemlje.


tagovi

RK VojvodinaRK PartizanKup Srbije u rukometu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara