"Brković"
"Brković"

Brković: Lovćen odlična šansa za prve bodove

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.13. | 19:29

"Oni su sigurno jedna od ekipa koje možemo da savladamo jer nisu u rangu Vardara, Zagreba, Metalurga", smatra Potić

BrkovićTrener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je da očekuje da njegova ekipa u duelu sa crnogorskim Lovćenom u subotu osvoji prve bodove u regionalnoj SEHA ligi.
"Verujem da je vreme da osvojimo prve bodove u ovako jakoj SEHA ligi i da počnemo da naplaćujemo sav potencijal koji ova ekipa ima", rekao je Brković.

Tim iz Humske je u proteklih nekoliko dana proučavao ekipu, koja je već doputovala u Beograd.
"Lovćen je dobra i čvrsta ekipa, to je pokazala u prethodna dva kola, ali verujem da pred našim navijačima možemo da ih nadigramo i pobedimo", zaključio je Brković, čiji tim je doživeo poraze u prva dva kola.

Desni bek Partizana Nikola Potić, koji je u ovoj sezoni znatno podigao formu, svestan je da crno-beli imaju najmlađu ekipu u istoriji kluba i zbog toga je, kako kaže, iskustvo koje će steći mnogo bitnije od plasmana.
"Prosek godina nam je 21, tako da sigurno ne ciljamo na visok plasman, nego na iskustvo naših igrača koje ćemo ove godine steći i u SEHA ligi, jednoj od najjačih liga u Evropi. U subotu igramo protiv Lovćena i, ako gledamo realno, oni su sigurno jedna od ekipa koje možemo da savladamo jer nisu u rangu Vardara, Zagreba, Metalurga. Tu je naša šansa", zaključio je Potić.

Utakmica trećeg kola regionalne lige između Partizana i Lovćena igra se u petak od 18 sati na Banjici.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Aleksandar BrkovićRK PartizanSEHA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara