"Brigs"
"Brigs"

Brigs tvrdi da je postigao dogovor sa Kličkom: Ostalo je još samo da odlučimo kad i gde!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.01.15. | 21:23

"Nema smisla da se Kličko u Njujorku sastane sa nekim drugim osim sa mnom“, poručio je američki veteran

BrigsIzgleda da će se želja Šenona Brigsa da ukrsti rukavice sa Vladimirom Kličkom ostvariti. Ili je američki veteran opet nešto umislio... Brigs je u intervjuu za radio „Na konopcima“ otkrio da je dogovor sa aktuelnim šampionom sveta gotovo postigao, odnosno da je samo pitanje kada i gde će se meč održati.
„Osećam se sjajno u ringu sa 43 godine. Jedini razlog zašto sam se vratio boksu je želja da ukrstim rukavice sa Kličkom. Dogovor je skoro postignut, jedino je ostalo da se odluči kada i gde. Siguran sam da će ga biti u ovoj godini“, rekao je Brigs.

Kličkov tim nije isključio mogućnost borbe sa Brigsom, međutim, pre toga je izabrao duel sa Brajantom Dženingsom.
„Znam da će u aprilu imati borbu sa Dženingsom, ali niko ne zna gde. Mislim da jedini razlog zašto se Kličkov tim opredelio za drugog boksera je politika HBO kanala koji ne želi da prenosi borbu sa mnom. Međutim, brojke ne lažu, nema smisla da se Kličko u Njujorku sastane sa nekim drugim osim sa mnom“, dodao je Brigs.

Izabrane vesti

Poslednje informacije govore da postoji mogućnost da će se Kličko i Dženings boriti u Kijevu, ali to je veliko pitanje zbog loše situacije u Ukrajini. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Vladimir KličkoŠenon Brigs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara