"Kličko"
"Kličko"

Brigs dozlogrdio Kličku: Želim da mu isprašim zadnjicu i zapušim usta jednom za svagda!

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.11.14. | 13:34

“Sećam se kada sam video Šenona u bolnici posle meča sa Vitalijem, tada mi je zaista delovao kao dobar čovek. Sada se pretvorio u totalnog ludaka", rekao je Ukrajinac

KličkoStalne provokacije Šenona Brigsa u cilju da izazove Vladimira Klička možda će uroditi plodom. Ukrajinac do sada nije želeo da se bavi američkim veteranom, međutim, posle incidenta u restoranu, na jezeru i ispred hale pre otvorenog treninga za javnost prelilo je čašu žuči.
“Sećam se kada sam video Šenona u bolnici posle meča sa Vitalijem, tada mi je zaista delovao kao dobar čovek. Sada se pretvorio u totalnog ludaka. U početku mi je bilo zabavno. Nisam obraćao pažnju. Znao sam da samo želi da privuče pažnju. Sada mi se čini da se izgubio. Moramo da sačuvamo Šenona od Šenona. Postao je uhoda. Više nije zabavno. Ozbiljan mislim da je doživeo oštećenje mozga. Moramo da mu pomognemo”, rekao je Kličko.

Vitalij Kličko je isprebijao Brigsa

Izabrane vesti

Mnogi bi voleli da Kličko i Brigs ukrste rukavice.
“Iskreno, baš bih voleo da ga kaznim. Zaista bih želeo da mu isprašim zadnjicu i zapušim usta jednom za svagda. Sada sam koncentrisan na Puleva, a kasnije je sve moguće”, najavljuje Kličko možda konačni obračun sa čovekom koji mu u poslednje vreme prilično zagorčava život. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Šenon BrigsVladimir Kličko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara