Odbojkaši Vojvodine (CEV)
Odbojkaši Vojvodine (CEV)

Boškan: U Novom Sadu ćemo ići na pobedu protiv Berlina

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.12.21. | 09:30

"Pokazali smo da možemo potpuno ravnopravno da igramo sa ovakvim ekipama", rekao je trener Vojvodine posle prvog meča u Ligi šampiona

Probili su led odbojkaši Vojvodine u Ligi šampiona. Jesu doživeli poraz na gostovanju u Berlinu, ali nisu razočarali. Iako im je mnogo nedostajao glavni napadač Radoslav Parapunov, dobro su se držali protiv favorita, pa veruju da će u nastavku elitnog takmičenja samo biti bolji nego sinoć...

Izabrane vesti

"Kada na ovom nivou ne iskoristite lagane lopte, onda je to odmah dva, ili tri poena za rivala. Međutim, očekujem da u narednom periodu radimo na tim stvarima, pobošljamo ih i da u Novom Sadu idemo na pobedu protiv Berlina", poručio je trener Vojvodine Slobodan Boškan. "Pokazali smo da možemo potpuno ravnopravno da igramo sa ovakvim ekipama, nedostajalo nam je samo više ovakvih mečeva, a sada ćemo ih imati. Mnogo dobrih stvari smo uradili, ali je koncentracija u pojedinim momentima padala, što je protivnik koristio. Imamo prostora za napredak i posebno ćemo raditi na tome da čuvamo koncentraciju u ovakvim duelima od početka do kraja".

Rezultat po setovima - 26:24, 25:16, 25:21 govori da su Novosađani u dva čina bili blizu protivnika, ali su u ključnim trenucima posustajali.

"Imali smo izgledne prilike u prvom i trećem setu, koje nismo iskoristili", istakao je primač servisa Lazar Bajandić. "Berlin je zaista vrhunska ekipa i kod nje nema druge šanse. Samo smo u drugoj polovini drugog seta malo popustili, ali smo osim toga ostatak meča dobro odigrali. Videli smo da možemo protiv jakih evropskih ekipa i na našem terenu verujem da će to biti drugačije".

Naredni protivnik srpskog šampiona u Ligi šampiona je Zenit, koji u Novi Sad stiže 15. decembra. Posle toga Vojvodina igra sa Benfikom u Lisabonu 12. januara.



tagovi

OK VojvodinaSlobodan BoškanLazar BajandićCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara