Bojana Milenković (©Instagram Nilufer)
Bojana Milenković (©Instagram Nilufer)

Bojana Milenković prvi put u karijeri dolazi u Tursku

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.05.24. | 10:19

Srpska odbojkašica potpisala za Nilufer Beledijespor

Prvi put u karijeri Bojana Milenković oprobaće se u Turskoj. Ona je potpisala ugovor sa Niluferom i imaće priliku da oseti čari jedne od najjačih odbojkaških liga u Evropi.

Prethodnu sezonu srpska odbojkašica je provela u ukrajinskom Prometeju, sa kojim je osvojila triplu krunu na domaćoj sceni, a ujedno i igrala Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Milenkovićeva je skrenula pažnju dok je igrala za Crvenu zvezdu, a po odlasku sa Marakane nosila je dres Skandićija, Altaja, Hemika, Albe Blaž i Prometeja.

Njen novi klub Nilufer prethodnu sezonu završio je na sedmoj poziciji pošto je u razigravanju savladao Muratpašu. U ligaškom delu je takođe na kraju bio sedmi.

"Dobro došla u našu porodicu, Bojana. Reprezentativka Srbije će naredne sezone igrati u plavo-zelenom dresu. Nadamo se da ćemo zajedno stići do mnogo pobeda", navodi se na društvenim mrežama kluba.

Bojana se posle jedne propuštene godine vratila u sastav reprezentacije Srbije, pa je trenutno sa ekipom u Americi, gde će igrati drugi turnir komercijalnog takmičenja.



tagovi

Odbojkaški transferiBojana Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara