Komentari na vest

Bog sve vidi, ima Boga! Nezapamćeno poniženje probudilo inat u dobroćudnom divu

O

Oce

pre 3 meseca

neko na vaterpolo ..... Dusan silni .....
d

dmbrg

pre 3 meseca

Jel moguce da i u vaterpolu mora da se napravi zla krv i porusi atmosfera ekipe (reprezentacije) koja se jos uvek trazi u svojoj smeni generica… decko je sigurno najbolji igrac na svetu i pravi srbin.. kapa dole
J

Jwpf

pre 3 meseca

Katastrofa, potpuno sam saglasan sa tobom. Ona tuga neki dan u derbiju, jad i cemer. Pola VK Partizan igralo u Zvezdi i obrnuto...ovaj sport (maltene bez para) zaslužuje poštovanje. Milionski ugovori u Zvezdi i Partizanu za amerikance...a nase dece nigde. Srbija zemlja košarke i vaterpola. Kosarku su vec uništili a vaterpolo...pa na dobrom su putu. Ipak se nadam najboljem jer juniori vec godinama osvajaju medalje gde god odu...
R

Realistik

pre 3 meseca

Kakva digresija u posednjoj recenici! Nista lepse nisam procitao godinama. Svaka cast autoru teksta i dace Bog te oravde i poravnanje 25 godina kasnije bas u Parizu!
U

Uvek protivu

pre 3 meseca

kakva satisfakcija za ovog postenog momka koji se odupreo kalupu jednog necoveka Gangule koji je pregazio svoje reci sa kim nikada ne bi bio u koaliciji, zato sva podrska svima koji ne zele da ih neko klasifikuje kao broj vec kao ljude sa svojim misljenjem, zato sam se razocarao u legendu Filipovica, jos jednom bravo za ovog divnog coveka i sportistu Mandica!
L

Laki Pfc

pre 3 meseca

Toliko mi je bilo drago zbog njega kada je izbacio Sapicev N.Bgd kao da sam im ja davao golove.To je jedan od najboljih igraca sveta i doceka da ga ponizava neki lik zvani Nambija.
A

Aqa

pre 3 meseca

Pita Gocic zašto se navija protiv NBG-a, pa zapitaj se druže!!
M

Mateja 2

pre 3 meseca

Sam je kriv. On je licno odgovoran za sve.
Z

Zokilii

pre 3 meseca

Bravo za ovog divnog i ponositog coveka!Sve Bog vidi...tek ce ovim ,sendvicarima'koji su prodali i dusu i srce i obraz postenje moral..zarad para i pisljivih funkcija,do ce vreme da ih se niko secati nece...E moj Soro i Gangula ne pismeni...ovo je Dr Mandic za vas.I kao covek a i kao igrac...mozete mu kao igracu samo kupaci prati.
T

Tropa

pre 3 meseca

Tako je brate, potopio si Gangulu u svakom smislu
П

Поштовање

pre 3 meseca

Поздрав за Великог и честитог Човека!!! Треба да имамо част што постоји и игра за Србију. А, Хибрид из НБ ће трајати таман колико и његов творац Франкештајн.
S

Saturn

pre 3 meseca

Kakva prica , koliko samo dece je odustalo jer u svakoj selekciji , svakom klubu imas takve ko sto su i Mandu odstranile koji je dokazan kao jedan od najboljih , a zamislite sta rade deci u mladjim generacijama koja nemaju ledja ... Zato deco ovo Vam je primer cutite radite i cekajte sansu da ne kazem za Osvetu jer surovo zvuci... Mandicu zasluzio si sve ovo sto ti se desilo jer svi znamo da si jedan veliki covek !
I

Istocno sarajevo

pre 3 meseca

Slobodan Soro da podnese ostavku!
L

Lažni car

pre 3 meseca

Zašto su u svakom savezu i klubovima toliki ološi i ljudi bez sportske karijere.
L

LjubiteljMegaVizure

pre 3 meseca

Strpljen spasen. Decko je zasluzio citav svet, a ne sikaniranje od strane probisveta sapica