Komentari na vest

Bilans medalja: Prva bronza za Srbiju u Parizu i 28. mesto, zlatom u vaterpolu preskačemo Hrvate

J

Juga

pre oko 1 mesec

Jugoslavija : 7 zlatnih, 4 srebrne, 5 bronzanih Svetska sportska velesila, ukupno 13.mesto Pojedinacno : Hrvatska 2 + 1 + 3 Srbija 2 +1 +1 Slovenija 2 + 1 + 0 Kosovo 0 + 1 + 1 I sutra ce Srbija ili Hrvatska osvojiti 7 zlato za Jugoslaviju.
M

Milovan F

pre oko 1 mesec

dok se hrvati i srbi "bore" ko ce biti bolji, slovenci ih stigose po zlatnim medaljama.da im je na olimpijadu dosao onaj njihov biciklista i jedni i drugi bi sloveniji gledali u ledja.
P

Pavle2

pre oko 1 mesec

na zvaničnom drzavnom ispracaju olimpijaca ispraceni su prognozom da cemo osvojiti 15 medalja.kada to uzmemo u obzir, rezultat je katastrofa ili taj ko je to prognozirao nista ne zna o sportu.
M

Minhen

pre oko 1 mesec

Srpski sportisti se vraćaju kući sa 30 medalja. Odlična brojka
M

Maestro

pre oko 1 mesec

S obzirom da u sportu nemamo jasnu strategiju,viziju,sistem ovih 5 medalja su fenomemalan rezultat!Imali smo preko 100 sportista,5 ekipnih sportova a u 4 smo prosli grupu i u dva uzeli medalju i dosli do nekog proseka od 5 medalja koliko smo imali na svih 26 olimpijada.Sustina je da se probudimo i da shvatimo da moramo bolje i kvalitetnije da radimo da bi imali naslednike Ivane Spanovic,Jokica,Bogdana,Novaka,Mandica,Mikeca....
i

interesantan podatak

pre oko 1 mesec

Madjari, sa možemo izguglati kolikim brojem stanovnika, imaju 16 medalja?! Holandija, vau! Osma na listi, a znamo kolika zemlja i po površini i po populaciji. Nemojte o tome kako smo mi neki vanzemaljski narod koji je toliko dobar u svim sportovima i displinama. Madjari, 5+6+5=16 medalja!
D

Di Marko

pre oko 1 mesec

Irska ima 5 miliona i 7 medalja(4 zlata)…Australija 26 miliona-50 medalja(18 zlata,17srebra)…Novi Zeland 16 medalja-7 zlata…St.Lucia( culi nekad?)-180 000 stanovnika-2 medalje(zlato i srebro)…Fidzi medalja,Kao Verde medalja,Grenada 2 medalje…
B

Brankoni84

pre oko 1 mesec

Kuba recimo od 1992 do 2008, za 16 godina I 5 olimpijada 136 medalja, u proseku 27.2 medalje, ili recimo Novi Zeland zadnjih par olimpijada po 18/20 medalja. Ako bi trebalo da gledamo šta radi Mađarska, Novi Zeland, Kuba eventualno programe iz pojedinih sportova od Australije i Brazila koji su podigli broj osvojenih medalja na poslednjih par olimpijada.🤔 Sa zimskih olimpijskih igara uzori bi trebalo da nam budu Norveška i Austrija koje su takođe poduplale broj medalja na zimskim olimpijskim igrama.😉
Š

Šid

pre oko 1 mesec

Moramo bolje sa radimo u atletici, gimnastici, plivanju i veslanju. To su važni olimpijski sportovi. Takozvani osnovni sportovi.
B

Brine

pre oko 1 mesec

Ma što se mi poredimo sa ndh valjda mi idemo na oi radi sebe
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

U ovom trenutku u interesu Srbije, srpskog naroda i srpskog Kosova najvaznije je osvojiti više medalja od Hrvata. To i učiniti ponosnim predsednika republike Srbije,vrhovnog komandanta vojske republike Srbije i gospodara stoke sitnog zuba koji bi i sam sigurno doneo zlatnu medalju za Srbiju samo da na OI postoji sport ko moze duze da izdrži da ne ide u ćenifu. Sa ovim su se složili...
N

Nikola Jokic junior

pre oko 1 mesec

Kakve veze ima to koliko su Hrvati osvojili medalja i da li cemo ih prestici... Ne idemo m,i na Olimpijske igre ybog Hrvata ili bilo koga drugog. Stvarno ste imecili sa ovakvim tekstovima i naslovima..

Bojank91

pre oko 1 mesec

Mediji su ti koji prave svađu, to svi rade po zadatku
M

Marija Valjevo

pre oko 1 mesec

Trenutno : 28. Hrvatska 6 medalja 29. Srbija 4 medalje 30. Slovenija 3 medalje Hrvatska i Srbija će upisati sigurno još po jednu medalju u vaterpolu.
h

honduras

pre oko 1 mesec

veoma je bitno da imamo 1 medalju vise od hrvatske. to sto smo duplo veca zemlja od njih nije bitno.to kao kad bi se rumuni poredili sa nama ili hrvati sa slovencima.
J

JSO

pre oko 1 mesec

Sta se uporedjujemo sa Hrvatima. Oni su samo konjusari,sluge...koji su uvek gledali na ciju ce stranu,ko je najjaci u tom trenutku i da se njima ratuju protiv Srba. Ma ne mogu da nam prismrde!
S

Slovenija

pre oko 1 mesec

ima 2 zlata...tako da,moze da stigne i prestigne .
B

Boners

pre oko 1 mesec

Ne moze jer nema ko da osvoji, samo rukometasi mogu do bronze.
h

hrvatskih 6

pre oko 1 mesec

je svakako vece od nasih 5..plus du duplo manji..bolji su i to je to..ali kakve veze ima
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Najvece razocaranje su basketasi.Tu je morala da se uzme medalja.Sledece su odbojkasice gde je konkurencija mnogo jaca nego u basketu.Zauzeli smo sedmo mesto sto je katastrofa za ovu generaciju.To je dokaz koliko je Gvideti bio los izbor i koliko lose OSS radi.Kosarkasice su odigrale iznad ocekivanja.Cetvrtfinale sa ovom sastavom je veliki uspeh.Za medalje ne moze, a ionako se zlato i srebro cuvaju za SAD i Francusku.Za bronzu nemamo kvalitet.Kosarkasi shodno ocekivanjima.Moglo je da se igra za zlato i to protiv Francuza ali nije.Vaterpolisti iznad ocekivanja i novo olimpijsko finale.Odbojkasi ocekivan nastup i kraj takmicenja u grupi.Za nesto vise treba kvalitet a to nemamo.Sve u svemu, 9.mesto za odbojkase i nije los rezultat.Ali je zato katastrofa kod odbojkasica.
M

Marija Valjevo

pre oko 1 mesec

Drastično smo lošiji nego na prethodnim olimpijskim igrama kada smo imali 9 medalja. Za ove igre srpski olimpijski komitet je projektivao 10 + medalja, znači ostvarili smo 50 % očekivanja. Ostavke.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Бугари разбили у рвању... Неколико медаља узели ту.
I

Ipak

pre oko 1 mesec

Ovo je samo sport, treba uživati u njemu i poštovati protivnika i sudije. Pobede treba proslaviti dostojanstveno i bez omalovažavanja protivnika.Odlika primitivaca je da vređaju i raspiruju mržnju.
U

Uporedimo

pre oko 1 mesec

Hrvati imaju 40 sportista manje. Nagrada za zlatnu medalju u Hrvatskoj je 40 000 evra, u Srbiji 5 puta više. Oni su pokazali da su sportska velesila za Srbiju.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Pa I Amerika ima 300 takmicara I vise I Kina takodje. I? Sta to sada znaci?
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Zato ga "lahko"Janezu putegneš🤭🙈🤣... Bem ti poređenje glupo🤦🏽‍♂️...
B

Boners

pre oko 1 mesec

To sto imaju manje sportista je neuspeh, samo dve ekipe, zato 40 sportista manje. Slovenija tri tima, mi pet, oni samo dva i samo vaterpolo prosao grupu. Koliko su uspesni pokazuje cinjenica da im je najvazniji dogadjaj na OI bila utakmica Srbija- USA.
g

gost1234

pre oko 1 mesec

bilo bi preko 10 da nas nije zvaljo izmalerisao
A

Ajde

pre oko 1 mesec

Pa dajte tabelu!!! Šta pišete.
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Vala baš! Nijednom tabelu da objave. Da se vidi učinak svih. A i preglednije je. Nego moram na druge portale zbog tabele...
S

Samo bahato

pre oko 1 mesec

Nagraditi vaterpoliste sa po milion evra ako osvoje zlato. Za primitivni deo Srba ovo je pitanje života i smrti.
J

Jel ti krivo

pre oko 1 mesec

Što drugi lako zarade tvoja primanja za 30 godina rada?
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Zasto ti nisi bio sportista (vrhunski) I osvojio zlato u bilo kojoj disciplini I spsportu. Jedino pljujes za zlato i jedes g... za zlato...
Z

Zarkovo

pre oko 1 mesec

Sto racunate dve medelje u streljastvu?
G

Gluposti

pre oko 1 mesec

Hrvati su osvojili više medalja. Tačka. Komplekse lečite na drugom mestu.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

I Amerika je ubjedljivo osvojila najviše medalja od svih ali ako Kina bude ima la više zlatnih onda je Kina zvanično najbolja olimpijska selekcija na Olimpijskim igrama u Parizu 2024!
G

Gjj

pre oko 1 mesec

Računaju se zlata a ne ukupan broj medalja. Koju imaju za sada 1 više. Što može večeras da se promeni ako onaj rvac donese 6 onda smo egal. I vaterpolo odlučuje koje je bolji.
L

LuloLulo

pre oko 1 mesec

I mi smo prosle OI osvojili 9 medalja , a Hrvati 8, pa su bili na tabeli ispred nas jer su imali 3-3-2, a 3-1-5
.

.,.,.,.,.,.

pre oko 1 mesec

providno dosta, sad je kvantiteta bitnija, da kojim slucajem mi imamo vise odlicja onda bi se gledalo kontra, uopste me ne zanima ko ima vise medalja, hajde da malo gledamo sebe za pocetak
B

Bitno mnogo

pre oko 1 mesec

vise medalja uzela Hrvatska i to je to, sa 40 sportista manje.
К

Коко

pre oko 1 mesec

Више вриједи тениско злато и кошаркашка бронза од пуцања, теквондоа и осталих глупости којима се даје значај.
B

Boners

pre oko 1 mesec

Sad je uspeh kad vam se samo dve ekipe plasirale na OI, a kosarkasi igraju pretkvalifikacije sa Islandom. Jos uspesniji bi bili da vam se ni rukomet ni vaterpolo nije plasirao, onda bi imali 60 sportista manje. Zamisli tek taj uspeh.
B

Bnj

pre oko 1 mesec

Pomesana osecanja..ni zadovoljan ni nezadovoljan...Djokovicevo zlato i ova kosarka ostaju u analima i zato su igre dobre..pamtice se i kradje u boksu gde je realno trebala biti jos jedna medalja..sad, pad odbojkasica boli bas tesko cemo se tu vratiti vise..najveci minus basketasi i steta za dzudo(milica i stefan), kajak podbacio takodje.. gledano na duge staze tesko cemo bilo kada i moci do deset medalja..

Meduza Stil

pre oko 1 mesec

Angelina Topić druže...
D

Dakara

pre oko 1 mesec

Takodje i Adriana Vilagoš u bacanju koplja, veliki talenat i kvalitet u toj disciplini ima cura. Bice medalja u LA 2028 i u atletici.