Komentari na vest

Biće pakleno četvrtfinale: Srbija na Grčku ili Hrvatsku, pitaju se svetski prvaci

m

ma da bre to

pre oko 1 mesec

hrvati, posto gube, su ocigledno bas degenerici...sad ce idu na spaniju i tu im je kraj. realno, grcka je sve igrala na gol razlike sem rumuna. daleko od toga da su dobri kao spanci, ali da su trenutno jaci jesu, da mozemo da iznenadimo, mozemo!
M

Miškec 990

pre oko 1 mesec

Verovatno idemo na Grke,znaju Hrvati ono što svi znamo i vešto će izgubiti od Amera večeras.E sada mi posle ovih katastrofalnih igara vreme je da sednemo i pogledamo se u oči,tim imamo još igra da se našteluje i uz dobru odbranu protiv Grka idemo u borbu za medalje.
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Najbolje bilo Češka republika ili Bugarska, ovi drugi su svi prejaki
v

vladano79

pre oko 2 meseca

Nad golman kao da je prvi put u bazenu
M

Mynx

pre oko 2 meseca

Idemo u finale ,sa Spanijom a dal cemo uzeti zlato videcemo,ja garantujem . Hrvati Italijani i Grci su zreli da ih oderemo.
G

Gost098

pre oko 2 meseca

Ako ti garantuješ🤣🤣
G

Gostimirko

pre oko 2 meseca

Nisi ti gledao očigledno reprezentaciju od 2021.godine, da jesi znao bi da mi veze nemamo😂😂
r

rea

pre oko 2 meseca

Biće gusto - biće 5-7 razlike sa kime god budemo igrali. Gospode Bože, kakvu odbranu Grčka igra, nešto najsličnije nama do pre 5-6 godina, s tim što njih sudije ne kažnjavaju svaki napad sa igračem manje kao što su nas, čak i kada igraju protiv države koja pod svojim kandžama drži Finu (Žabarija).
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Trenutno su i Grci i Hrvati jaci od nas. Nama fali odbrana i golman. Sad opet mozda prokinemo u drugom krugu, ali ce biti tesko osvojiti medalju.
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Igracemo protiv Hrvata i 101% i izgubicemo 19:6 realan rezultat ako se budu opustili 19:7 unakazio nam Oskar sport načisto
M

Ma gde bre

pre oko 2 meseca

idemo na J.Afriku ili Kazahstan .....
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Kao da nije sve jedno na koga cemo ??? Ovako kilavi kakvi smo trenutno, nikoga mi ne mozemo da pobedimo. Shodno tome, mislim da bas svi prizeljkuju nas za protivnika, Hrvati posebno. Ovo bi im bila prilika da nas dooobro nakantaju. Nasa selekcija nikad gora, nikad slabija. Posebno golman, za koga nisam siguran da li je odbranio i jedan jedini sut.
A

Auuux

pre oko 2 meseca

Apsolutno se slažem, Hrvati da imaju mozga mek ganjsju prvo mjesto. Ako dozvole sebi da se sastanu sa nama u finalu onda je nasa šansa veća
s

srka

pre oko 2 meseca

Idemo na Hrvatsku, siguran sam u to. Oni će dobiti Amerikance i biće prvi u grupi. Jedino, ako budu kalkulisali, da bi nas izbegli. Ja bih to uradio na njihovom mestu.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Ja sam još pre dva dana reko da će nam protivnik u 1/4 finale biti Grčka i siguran sam i sad nema šanse da Hrvati rizikuju protiv nas neće pobediti SAD.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Izabrace Australiju Hrvati u 1/4 finale
B

Boners

pre oko 2 meseca

Tesko je da ganjaju nereseno i pobedu posle peteraca. Ameri jure pobedu, ako pobede onda Hrvati idu na Spaniju, ne verujem da ce rizikovati. Od pet ekipa, cetiri su stigle u osam sto je lep rezultat. Problem sto tesko da ce neko osim kosarkasa do medalje a i to daleko od sigurnog. Slovenci od tri ekipe dve ubosam, odbojkasi vec ispali. Hrvati samo dve ekipe i samo vaterpolo u osam. Tesko da cemo skoro ponoviti Rio, 4 ekipne medalje, zlato vaterpolista, srebro kosarkasa i odbojkasica i bronza kosarkasica.
О

Оскар

pre oko 2 meseca

А Селектора и голмана нашег ко је убедио да су за ватерполо ?
S

Seoul

pre oko 2 meseca

Zna se ko je, isti onaj ko je i Piksija ubedio da ipak zna nesto i da je napravio dobar rezultat