Dušan Bajatović i Dragoljub Zbiljić (©Starsport)
Dušan Bajatović i Dragoljub Zbiljić (©Starsport)

Bajatović spušta tenzije i zove navijače Vojvodine: Dođite da se radujemo

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.05.23. | 11:24

“Verujemo u rad Rukometnog saveza Srbije i nemamo nikakvu zadršku da će finalna serija plej-ofa da bude organizovana na najvišem mogućem nivou”, rekao je predsednik Novosađana

Mnogo tenzija je bilo prethodnih dana u rukometnom plej-ofu. Posle povrede desnog beka Lala Milana Milića u Pančevu na drugom meču serije, aktivirao se “rat” na relaciji Vojvodina – Dinamo. Novosađani su dobili u dve utakmice, ali su pred finalne obračune sa Partizanom ostali bez trojice igrača. Osim Milića, van stroja su u golman Luka Arsenić i levo krilo Miloš Grozdanić.

Oglašavali su se prethodnih dana direktori dva kluba, Darko Jevtić i Stojan Radanović. Pred prvi finalni meč na Slanoj bari u nedelju (18.00), predsednik Vojvodine Dušan Bajatović spušta tenzije.

Izabrane vesti

Želim u ime RK Vojvodina da napomenem da potpuno verujemo u rad Rukometnog saveza Srbije i da nemamo nikakvu zadršku da će finalna serija plej-ofa biti organizovana na najvišem mogućem nivou. Radujemo se utakmicama koje slede i verujemo u svoj stručni štab i igrače i pozivamo naše navijače i simpatizere da nas podrže u finalnoj seriji protiv Partizana. Dođite da zajedno uzivamo u dobrom rukometu i da se radujemo desetoj uzastopnoj titulu”, istakao je Bajatović.

Prvi meč je na programu u nedelju u Novom Sadu, a revanš je u sredu na Banjici, dok je eventualna majstorica na Slanoj bari narednog meseca. Šampion će biti onaj tim koji stigne do dve pobede.



tagovi

RK VojvodinaARKUS ligaRukometna superligaDušan Bajatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara