""
""

Arsovićeva i Mikec najbolji strelci Srbije!

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.01.15. | 13:11

Za najboljeg trenera, drugi put uzastopno, proglašen je trener Arsovićeve Dragan Donević, dok je najbolji klub "Čika Mata" iz Kragujevca

Prva sportiskinja koja je obezbedila plasman na Olimpijske igre u Riju 2016. Andrea Arsović i reprezentativac Damir Mikec najbolji su strelci Srbije za 2014. godinu u tradicionalnom izboru nacionalnog streljačkog saveza.

Arsovićeva, članica Partizana i Mikec, član Policajca, pobedili su u izuzetno jakoj konkurenciji ostavivši iza sebe osvajače olimpijskih medalja Ivanu Maksimović, Jasnu Šekarić, Andriju Zlatića i druge.
"Izuzetno prija nagrada, koju sam dobila od svoje kuće. Konkurencija je bila izuzetno jaka i nadam se da ću na narednim takmičenjima biti još bolja i opravdati priznanje", izjavila je Arsovićeva.

Izabrane vesti

Mikec, koji je drugi put u karijeri proglešen za najboljeg strelca Srbije, istakao je da će mu nagrada biti dodatni motiv za takmičenja koja predstoje u predolimpijskoj godini.
"Nakon što na Igrama u Londonu, kao prvi na svetskoj listi nisam osvojio medalju, malo sam spustio intnezitet u 2013, ali u 2014. ponovo sam bio na nivou i očekujem da tako nastavim tokom 2015, a kasnije i u Riju", istakao je Mikec.

(Foto MN Press)


tagovi

SrbijaDamir MikecAndrea Arsović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara