Angelina Topić posle zlata: Ne mogu da opišem osećaj olakšanja

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.08.23. | 22:52

Mlada Angelina nije krila oduševljenje posle osvojene zlatne medalje u Jerusalimu

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je danas zlatnu medalju u skoku uvis na Evropskom prvenstvu za starije juniore u Jerusalimu.

Topić je pobedila skokom od 1,90 metara.

Izabrane vesti

"Evo nas ponovo u ovom magičnom gradu! Malo više Godinu dana kasnije, još jedna zlatna medalja za mene, moj klub, moju zemlju. Volela bih da mogu da objasnim osećaj olakšanja. Ovo takmičenje sam toliko željno iščekivala, želela sam da pokažem šta mogu, koliko mogu, upravo sam to i uradila. Volela bih da sam mogla da skočim malo više, ali moj trener je rekao da idem nazad u hotel da se odmorim, zato što ujutro imam finale skoka u dalj" kaže Angelina.

Topić će od 8.15 učestvovati u finalu skoka udalj, Nikola Kostić će od 16.45 trčati finale trke na 400 metara s preponama, dok će Adriana Vilagoš učestvovati u finalu bacanja koplja od 18.27.

"Ovo takmičenje je bilo veliki izazov za mene, zato što je ovo prvo veliko takmičenje na kom se takmičim u dve discipline. Zapravo, ovog jutra sam imala i kvalifikacije u skoku u dalj, hvala Bogu da sam u prvom skoku skočila normu za finale. Tako da idem u hotel da se odmorim, vidimo se sutra! "poručila je Angelina Topić.

U današnjem programu, u finalu bacanja kladiva Jovan Stranić zauzeo je četvrto mesto rezultatom 73,42 metra, dok je Miloš Nisić bio sedmi u finalu trke na 200 metara ličnim rekordom od 21,30 sekundi.


tagovi

Angelina Topić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara