Jovana Mirosavljević sa saigračicama (©CEV)
Jovana Mirosavljević sa saigračicama (©CEV)

Ana i Jovana u Grčkoj jure poslednje mesto u polufinalu CEV kupa

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.03.23. | 14:39

Targovište u prvom meču slavilo protiv Olimpijakosa - 3:2

Namučile su se odbojkašice Targovišta da bi stigle do pobede u prvom meču četvrtfinala CEV kupa protiv Olimpijakosa. Slavile su tek posle taj-brejka... Posle takvog prvog okršaja, Ana Bjelica i drugarice znaju da ih u revanšu čeka veoma težak izazov.

Druga utakmica igra se na domaćem terenu Olimpijakosa, a početak je zakazan za 18.30.

Izabrane vesti

Tri ekipe su već završile posao u četvrtfinalu - u pitanju su Turkiš Erlajnz, Skandići i Alba Blaž. Turski predstavnik je eliminisao francuski Miluz, Alba je bila bolja od Budovlani Lođa, dok je Skandići preskočio nemački Potsdam.

Pokazalo se da ekipe koje su stigle iz Lige šampiona nisu u prednosti u odnosu na timove koji su od početka sezone u CEV kupu. Ispao je Miluz, poražen je i Potsdam, ostala je za sada samo Alba.

Rumunskoj ekipi može da se pridruži i Targovište, koje je u Ligi šampiona bilo trećeplasirano u grupi E iza Ezačibašija i Hemika. Na putu mu stoji Olimpijakos, koji će u revanšu imati prednost domaćeg terena.

Ekipa za koju igraju Ana Bjelica i Jovana Mirosavljević prolazi u slučaju bilo koje pobede, ili ukoliko izgubi 2:3 pa dobije zlatni set (igra se do 15 poena po zacršetku revanša). Grčki tim dalje vode pobede 3:0 ili 3:1, ili trijumf 3:2 pa slavlje u dodatnom periodu.

CEV KUP ZA ODBOJKAŠICE

Četvrtfinale

Sreda

Turk Hava Jolari - Miluz 3:0

Budovlani Lođ - Alba Blaž 2:3

Skandići - Potsdam 3:1

Četvrtak

18.30: (1,80) Olimpijakos - Targovište (1,90)

***kvote su podložne promenama


tagovi

Ana BjelicaJovana MirosavljevićCEV Kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara