(©CEV)
(©CEV)

Alesandro Mikjeleto i Dejvid Smit predvode Ol star postavu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.05.23. | 14:24

Od srpskih odbojkaša glasalo se za Srećka Lisinca, Aleksandra Nedeljkovića i Uroša Kovačevića

Zatvoreno je glasanje, poznat je i Ol star tim Lige šampiona u muškoj konkurenciji. Od srpskih odbojkaša pojavljivala su se imena Srećka Lisinca, Aleksandra Nedeljkovića i Uroša Kovačevića - ali, nijedan od njih nije uspeo da se ugura u najjaču postavu.

Najbolji korektor Lige šampiona po mišljenju navijača je Nimir Abdel-Aziz koji je predvodio Halkbank (39,5 odsto glasova). Iza njega su ostali Kačmarek iz Zakse (30,2 odsto), Bojer iz Jastrežebskog (19,6 odsto) i Sotola iz Berlina (10,6 procenata).

Izabrane vesti

Prvi primač u odabranoj postavi je Alesandro Mikejeleto iz Trentina sa ubedljivih 54,7 odsto glasova. Na drugoj poziciji se našao srpski reprezentativac Uroša Kovačevića koji je igrao za poljsku Vartu (23,2). Drugi primač servisa je Marin Atanasov iz Zirata.

Na poziciji srednjeg blokera je najviše glasova dobio Dejvid Smit iz Zakse - 46,2 odsto, a iza njega na drugom mestu je ostao Srećko Lisinac - 28,6 odsto. Drugi bloker u postavi je Mert Matić iz Halkbanka.

Na poziciji dizača publika je izabrala Kupono Ma'a iz Halkbanka, dok se među igračima koji pokrivaju poziciju libera izdvojio Gabrijele Laurencano iz Trentina.

Najbolji trener je Taner Atik, koji je sa klupe predvodio Halkbank.

U finalu će se u subotu sastati Zaksa i Jastrežebski, a u Ol-star postavi je samo jedan igrač iz poljskih klubova - srednji bloker Zakse Dejvid Smit. Možda se neki neće usaglasiti sa izborom, ali glasovi navijača su odlučili tako...

OL-STAR TIM LIGE ŠAMPIONA ZA ODBOJKAŠE

Dizač: Kupono Ma'a (Halkbank)

Korektor: Nimir Abdel-Aziz (Halkbank)

Primači servisa: Alesandro Mikjeleto (Trentino) i Marin Atanasov (Zirat Bankasi)

Srednji blokeri: Dejvid Smit (Zaksa) i Mert Matić (Halkbank)

Libero: Gabrijele Laurencano (Trentino)

Trener: Taner Atik (Halkbank)



tagovi

Alesandro MikjeletoNimir Abdel-Aziz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara