Stefan Dodić i Ahmed Sesa (©RK Vojvodina)
Stefan Dodić i Ahmed Sesa (©RK Vojvodina)

Ahmed Sesa stigao u Novi Sad, Dodić konačno u stroju

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 19:38

Najveće pojačanje Vojvodine ovog leta pridružio se novom timu. Lucidni srednji bek se oporavio od povrede kolena

Lepe vesti na Slanoj bari. Rukometaši Vojvodine rade već tri nedelje punom parom. Posle povratka sa Zlatibora, taboru Novosađana se priključio egipatski reprezentativac Ahmed Sesa. Levo krilo, doskorašnji igrač afričkog šampiona Al Ahlija, sletelo je jutros u Beograd, a popodne se stavilo na raspolaganju Borisu Rojeviću na prvom treningu sa novim saigračima.

Egipćanin bi trebalo da bude najveće pojačanje srpskog šampiona naredne sezone. Nažalost, dva dana pred start Olimpijskih igara se povredio, pa ga nije bilo u timu Faraona u Parizu i Lilu. U pitanju je bila povreda zadnje lože.

Izabrane vesti

Sa Novosađnima je počeo da radi i Stefan Dodić. Lucidni srednji bek je prošlu sezonu skoro celu propustio zbog povrede kolena. Za Novosađane je igrao samo jedan meč protiv Crvene zvezde u Šumicama u četvrtfinalu Kupa Srbije. Nije mogao da se stavi na raspolaganju na početku priprema, ali sada je sve u redu, pa i mladi Vranjanac, nekadašnji MVP juniorskog Evropsko prvenstva, trebalo bi takođe da bude veliko pojačanje za Vojvodinu.

I dalje je u fazi rehabilitacije desni bek Milan Milić. On je završio oporavak posle operacije ligamenta kolena, ali i dalje ne može da trenira u punom kapacitetu, pa se njegovo uključivanje u tim očekuje tokom prvog dela sezone.

Vojvodinu narednog meseca čeka meč Superkupa Srbije sa Partizanom u Banjaluci, kao i Svesrpski kup u istom gradu, start domaćeg šampionata polovinom septembra, a Liga Evrope počinje 8. oktobra. Lale očekuje gostovanje Kilu na Baltiku u prvom kolu. Rivali Voše u grupnoj fazi drugorangiranog EHF takmičenja su i hrvatski vicešampion Nekse i finalista španskog Kupa kralja Torelavega.


tagovi

RK VojvodinaStefan DodićAhmed Sesa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara