Nikola Crnoglavac predstavljen u Humskoj (©RK Partizan)
Nikola Crnoglavac predstavljen u Humskoj (©RK Partizan)

Zvanično: Crnoglavac tri godine crno-beli

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 19:42

Partizan predstavio zamenu za Uroša Kojadinovića

Kao što ste u četvrtak ujutru čitali na stranicama Mozzart Sporta, dan kasnije je dobilo potvrdu iz Humske – Nikola Crnoglavac je novi rukometaš Partizana.

Nekadašnji reprezentativac Srbije vraća se u naš rukomet posle skoro decenije. On je potpisao trogodišnji ugovor sa osvajačem Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Iskusni Kraljevčanin biće zamena za reprezentativca Uroša Kojadinovića kome će u subotu (19.30) na Banjici protiv pančevačkog Dinama u borbi za treće mesto u Superligi Srbije biti poslednji meč u crno-belom. Naredne sezone igraće u Tuluzu kod Danijela Anđelkovića.

Desni bek Nikola Crnoglavac je prvo ime sa kojim je parafirana saradnja i očekuje se da 32-godišnji Kraljevčanin bude jedan od predvodnika generacije u pohodu na šampionsku titulu. Crnoglavac u Partizan dolazi posle dugogodišnjeg boravka u Rumuniji, a ugovor je potpisan na tri godine“, stoji na sajtu kluba iz Humske.

Crnoglavac se afirmisao u Jugoviću, u kome je igrao od 2010. do 2015. godine, a branio je boje mađarske Tatabanje, a osam godina je proveo u Rumuniji, u Konstanci, Bakau i Fokšaniju. Protekle sezone je bio povređen, nije mnogo igrao, ali bi trebalo da bude spreman za pripreme sa crno-belima početkom avgusta.

Podsetimo, Partizan je ove sezone osvojio Kup Srbije, prvi trofej u Humskoj posle 11 godina, u plej-ofu je zaustavljen u polufinalu od Metaloplastike posle tri meča. I naredne sezone crno-bele će da predvodi s klupe Đorđe Ćirković.

Subota, 19.00: (1,30) Valur (9,00) Olimpijakos (4,40)

Narednih dana, crno-beli će da predstave ostale novajlija – desno krilo Marka Vasića (Vranje), pivotmena Nemanju Ratkovića (Vojvodina), levo krilo Bojana Madžovskog (Lovćen mu je bio poslednji klub, napustio Cetinje protekle zime) i srednjeg beka Mihu Kotara (Slovenj Gradec), dok se očekuju još pojačanje, pre svega na poziciji golmana. Mete su Nikola Zorić iz Benfike i reprezentativac Bosne i Hercegovine Admir Ahmetašević iz švajcarskog Pfadi Vintertura. Takođe, velika želja je i reprezentativac Srbije Milan Jovanović, levi bek Metaloplastike.




tagovi

RK PartizanNikola Crnoglavac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara