Maruan Šurief (desno), nije ostavio dubok trag na Slanoj bari (©srl.rs)
Maruan Šurief (desno), nije ostavio dubok trag na Slanoj bari (©srl.rs)

Vojvodina se rastala sa tuniskim pivotmenom

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.11.23. | 18:25

Srpski šampion nije bio zadovoljan igrama Maruana Šuirefa, pa je rastanak bio neminovan, saznaje Mozzart Sport

Stigao je iskusni tuniski pivotmen Maruan Šuiref krajem jula u Vojvodinu kao pojačanje, pre svega za odbranu, ali i da bude konkurencija u napadu sadašnjem i bivšem reprezentativcu Srbije Luki Roganu i Živanu Pešiću, ali nisu na Slanoj bari bili zadovoljni igrama nekadašnjeg rukometaša francuskog Trembleja.

Rastanak je bio neminovan posle samo nešto više od tri meseca, saznaje Mozzart Sport. Bivši tuniski reprezentativac nije ostavio utisak igrača bez koga se ne može. Bio je u timu u Skoplju protiv Alkaloida na startu Lige Evrope, ali posle toga je izgubio mesto u 16, nije bio u protokolu za meč u Novom Sadu, kada su Lale sjajnom igrom srušile danski Silkeborg sa velikim Rasmusom Laugeom.

Izabrane vesti

Šuiref nije bio u timu ni protiv Dubočice u nedelju u Super rukometnoj ligi Srbije, pa je bilo jasno da na njega stručni štab na čelu sa trenerom Borisem Rojevićem ne računa u nastavku sezone. Ostaje da se vidi da li će Lale da potegnu za pojačanjem na mestu kružnog napadača.

Vojvodina je fantastično krenula novu sezonu. Ima svih osam pobeda u domaćem šampionatu i dva trijumfa u Ligi Evrope koja širom otvaraju vrata Top 16 drugorangiranog evropskog takmičenja. Novosađani sada imaju pauzu zbog EHF nedelje. U sredu igraju sa Jugovićem, a 14. novembra u Novi Sad dolazu španska La Rioha u trećem kolu Lige Evrope.

Lale su prošlog meseca dovele iz Celja Stefana Dodića, ali na srpskog reprezentativca Vojvodina ne može da računa do kraja godine. Vranjanac se oporavlja od povrede kolena i trebalo bi u drugom delu sezone da bude veliko pojačanje desetostrukog uzastopnog šampiona Srbije.



tagovi

RK VojvodinaMaruan Šurief

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara