Utisak odbojkašica - sa Italijom finale pre finala

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.09.19. | 19:25

Očekuje se sličan meč kao u Japanu

Srbija i Italija - opet. Posle Japana i finala Svetskog prvenstva, sada je na redu polufinale Evropskog prvenstva. Mnogi bi rekli da je to finale pre finala. I ne bi pogrešili.

Naše odbojkašice igraju jako dobro, ali imaće vrlo težak posao sutra od 16 časova. Preko puta će stajati još jedna velesila u ženskoj odbojci.

Izabrane vesti

Selektor Zoran Terzić kaže da očekuje sličnu utakmicu kao što je bila ona u Jokohami. Pa kada je tako, neka bude isti ishod.
"Vrlo su slični sastavi kao u finalu Svetskog prvenstva. Pretpostavljam da će i utakmica biti slična, timovi su sličnog kvaliteta. Italija i Srbija u ovom trenutku ne igraju najbolje što mogu, ali spadaju u najuži krug favorita za osvajanje medalje", rekao je Terzić u najavi polufinala.

Maja Ognjenović će biti izuzetno važan šraf, možda i najvažniji uz Tijanu Bošković.
"Ne volim da kažem, ali mislim da je ovo finale pre finala. Poštovanje Poljskoj i Turskoj, ali naša utakmica je jača po kvalitetu i neizvesnija. Italija nam je stari poznanik, verujem da ćemo odigrati našu najbolju partiju na turniru", jasna je Maja.

Sa jedne strane bije Tijana, a sa druge Brankica Mihajlović. Naučile su to dobro Italijanke.
"Poznajemo se jako dobro međusobno. Italija je izuzetno kvalitetna ekipa, želi finale, kao i mi. Hoćemo da pokažemo najbolju igru", zaključila je Mihajlovićeva.

Užitak za sve ljubitelje odbojke.

FOTO: CEV


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara