UFC 244 Masvidal VS Dijaz

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.19. | 14:39

Bitka u Medison skver gardenu

Još jedno veliko MMA borilačko veče je pred nama. I to kakvo! Jer ne može bolje od UFC-a i ne može moćnije od Medison skver gardena.

UFC 244 - KVOTE

Izabrane vesti

Na redu je 244. predstava najprestižnije i najcenjenije organizacije boraca mešovitih borilačkih veština, a naslovni meč je u velter kategoriji (71-77 kg) između legendarnog Nejta Dijaza i opakog  Horhea Masvidala. Prvi je bivši šampion i jedan od ljudi koji su bukvalno ušli u legendu za života, nastupima koji oduzimaju dah i prepričavaju. Momak iz Kalifornije je potpuno atipičan fajter, majstor partera, posvećeni vegan i borac za legalizaciju marihuaneza jedno sa bratom Nikom, takođe borcem. Široj javnosti je poznat po pobedi nad Konorom Makgregorom pre tri godine kada je udavio i na poene savladao tada neprikosnovenog šampiona iako je imao samo 11 dana za pripremu, pošto je uskočio umesto povređenog Rafela dos Anjosa. Smatraju ga za najvećeg talenta u UFC-u koji nikada nije dostigao maksimum pošto mu, jednostavno do toga nije stalo. Po ćudi je pravi ratnik koji voli ovaj sport, više nego što želi da zaradi na njemu.

Sa druge strane oktagona večeras je velikan kikboksinga Masvidal koji će pokušati da što više skrati meč ne bi li dao sebi što više šansi za pobedu. Vlasnik je najbržeg nokauta u istoriji UFC-a, koji je naneo nakon samo pet sekundi, te je jasno o kakvom se fajteru radi. Dijaz u MMA konkurenciji ima 20 pobeda i 11 poraza, dok je Masvidal slavio 34 puta na 47 mečeva, od čega 17 puta pre kraja meča.

***kvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara