Komentari na vest

U danima kada se probija dno, igrači Vojvodine i Partizana svetlo su srpskog rukometa

A

Avioni ,kamioni

pre 1 dan

Prvu titulu u istoriji Vojvodina osvojila tek u sezoni 2004/2005 a onda od 2012. vezala 11 zaredom cuda radi sa nasim klubovima i sportom ovaj režim pogotovo u vaterpolu nikli neki klubovi ko pečurke ,preko noci sevaju milioni a rezultati van zemlje sa tolikim parama vrlo skromni.
н

нс бој

pre 1 dan

Напред Вошо растури их све. Само захваљујући радњама ван терена се овде прича о неком дербију,иначе на терену би била метла као увек. Ми ћемо да причамо на терену а ви почните да пишете ново саопштење.Још Малајца да нападнете због сланог кикирикија и комплетирали сте ваш циркус.
Ž

Žocara

pre 1 dan

Šta se lože ovi naši da možemo do titule, kad Vojvodina ima budžet kao Kil i Barselona zajedno. Bajatović likes this.
N

Nepricava

pre 1 dan

Partizan će do kraja sezone potrošiti više od Vose. Sada je razlika već mala. Koliko vrede dva igrača više? Svojevremeno je Višekruna pričao da je sudija najjači igrač na terenu. Svi znamo da će Partizan doći do titule krađom. Kako ćete pogledati igrače u oči, mada vam obraz nije jača strana.
A

Aebre

pre 1 dan

Šta panteri sa severne tribine imaju sa utakmicom Partizana i Vojvodine?Pošto vise na vestima više nego grobari i firmaši...Vi našli nekome nešto da pričate vaš navijač sa severne tribine vodi sve u državi i gle čuda abnormalni rast vašeg sportskog društva kreće njegovim ustoličenjem...Kako vas više nije sramota
Z

Zelen

pre 1 dan

Kakvi panteri j bo ti ja pas mater ogavnu a takve olose koje ni ne znaju kako SE zovu klubovi i namerno sire podmuklo mrznju ja bih sve goli otok na lomljenje kamena ili u Lazu ili Toponicu pa se leci od praznog mozga,,,,,
O

Objektivac

pre 1 dan

Svi komentari od navijače crvene zvezde najvećeg režimskog projekta ikada.Svuda im pred očima Partizan
L

Logor

pre 1 dan

Zašto su nedavno dodali Mandića za delegata? Cela Srbija zna da će sve vreme da prati klupu Vose.
T

Tuš

pre 1 dan

Trebali su lazica da stave to je šikijev najjači adut
Z

Ziveo rukomet

pre 1 dan

Teška vremena stvaraju velike ljude. Jednog dana će se pričati ko je bio hrabar i rekao NE, a ko je prodao obraz za mrvice. Vreme će biti sudija svima.
П

Побогу

pre 1 dan

Поред све скупоће, инфлације, стања, ви тражите да се иде редовно на утакмице у рукомету, одбојци, фудбалу, кошарци.. Па кад да зарадим за своју породицу? Од које плате да платим све те улазнице!? Гориво за гостовања? Цитираћу Ђорђа Чваркова из епизоде "Половњаци": Народ нема леба да једе!
P

Pa ti ne moj

pre 1 dan

Da placas internet pa ces imati leba da jedes ili si se prikacio babi na grbacu pa ovde filozoviras lezilebovicu.
R

Repac Plandište

pre 1 dan

Jos od generala koji su slali momke u vojsku ako ne predju u Partizan, preko vremena Dula Vujoševića kada su igraci ucenjivani da nece videti reprezentaciju ako ne potpisu za Partizan, gepekovanja, drzanja vrata svlačionice,davanje broja telefona sudija navijacima, placanje letovanja sudijama i njihovim porodicama sa racuna kluba, Kristijana u prvom redu, poklanjanja bazena,stadiona,knjige Mateusa o namestanju, izjave golmana Asprogenisa o namestanju, izjave Dula o Todoricu i sudijama preko Zeke, Bjeke,Djure,Vazure, Vucele, Stanoja, Ostoje, Zelimira, Zokija, profesora Vuletica, pudle, pume, Ćuje Donalda, Crno bele magije, histerikala i sebastijan mi ga zna koga sve ne, samo je jedna konstanta: Posteno Jugoslovensko sportsko društvo Partizan i ugnjetavanje nevidjeno na svetu okruglom. Sa ovim su se složili..
Ž

Žocara

pre 1 dan

Samo treba biti objektivan i reći da pantere iz Železnika najviše boli činjenica da koliko god prizivali tu Igokeu, znaju da je Partizan i dalje zaista Partizan, pravi izvorni Partizan, a da njihova zvezda zaista ne postoji od 2011-e, i da je klub za koji navijaju danas zaista pravi Fmp, izvorni Fmp. To je ta prevelika bol, koju nikad, ali nikad neće moći da prevazidju. Sa ovim su se složili.
A

Ajme Nama

pre 1 dan

Ovo je teško ludilo, valjda policija daje mišljenje da li se može odigrati utakmica. Naravno, u ludilu Partizan određuje gde će igrati Vojvodina kao domaćin. Degutantno je propagandno plasiranje priče da je stvoren veliki Partizan, konkurentan Vojvodini.
J

Jastuk

pre 1 dan

Pa da firmasi nisu gađali bakljama grobare danas bi igrali u toj mutnoj bari

Napad na isteku

pre 1 dan

Večeras je naše veče! Samo napred Vojvodina!
D

DA LI JE POZNATO?

pre 1 dan

Šta je sa SEHA ligom? Hoće li se igrati naredna sezona?
N

NemanjaGlob1

pre 1 dan

Mozzart Sport Partizan.
F

Fotelja

pre 1 dan

Mozart sport piše za čarobnjaka iz oza
o

ork beograd

pre 1 dan

Podrška za Vojvodinu u ovo vreme guranja partizana od strane saveza. Sramota kako se ponašaju prema šampionu i osvajaču evropskog takmičenja posle mnogo godina bez uspeha u Evropi
Z

Zvezdasrbija Koreja Severna

pre 1 dan

U vreme guranja Partizana, FK i KK Crvena zveda zajedno imaju budžet od 70-80 miliona evra. Toliko nemaju sva sportska društva u zemlji zajedno. Dabogda i vas gurali kao Partizan što guraju - ka dnu.
B

Belgrano

pre 1 dan

Da odgovorim ovom indijancu iznad, pa ti i ne znas koliki vam je budzet i koliko vam se daje. FK dobio na poklon stadion, dva puta evro licencu i bog zna koliko love jos ovako, KK dobija 20+ miliona godisnje da bi za tri godine osvojio jednu ABA ligu, VK dobio otpisanih desetine miliona duga za koristenje bazena, RK vaskrsnuo preko noci, i takvi kao ti opet upiru prstom u druge. Vi ste najvece zlo u sportu u Srbiji i sve je vas uticaj manji i sto ste nebitniji, to ce nam svima bolje biti.
S

Streptomicin

pre 1 dan

Da se ne zaboravi da Partizan ne placa Arenu. Porez nikada nisu ni placali, tako da nije strasno sto ni sada ne placaju.
9

999

pre 1 dan

@Belgrano, pa hajda da cujemo koliki je budzet Partizana? Eto vi sve znate, osim toga koliko je CZ duzna.. A kad tako sve znas, mozes li nam reci nesto o otpisu dugova i dugovaaaa prema bankama nakon dolaska svemoguceg na vlast? Kako komentarises ono da se Zvezdi trpa na sve moguce nacine? Mozes li objasniti koliki je budzet i odakle se finansiraju KK FMP i OFK Beograd??
K

Kompjuter

pre 1 dan

Još se vojvodina ponašala proteklih 10 godina , mnoooooogo gore TO JE ISTINA
@

@999

pre 1 dan

Prvo ti nama reci sta je sa dugovima Partizana i Marfin bankom? Prvi put cujem da banka placa onome ko je uzeo kredit. Plus 7 miliona duga u kosarci, 3 u vaterpolu, ko zna koliko u fudbalu. Ko finansira Partizan, OFI, Teleoptik, Radnicki K?
s

sta je sad

pre 1 dan

A sto se probija dno jel zvezda ponovo kriva?