Marko Vasić i Đorđe Teodorović (©srl.rs)
Marko Vasić i Đorđe Teodorović (©srl.rs)

Teodorović i naredne sezone na kormilu Vranjanaca

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.24. | 21:21

Tim sa juga Srbije ne menja trenera

Posle teško izvojevanog opstanak u Superligi Srbije, selektor juniorske reprezentacije Đorđe Teodorović dogovorio je ostanak na klupi Vranja.

On je posle zimske pauze stigao iz leskovačke Dubočice, a pre toga je vodio Metaloplastiku, Radnički iz Kragujevca, žensku ekipu Naise, a radio je u Norveškoj. Najveći uspeh u karijeri postigao je sa generacijom 2002. i 2003. godište, s kojom je bio bronzani na Evropskom prvenstvu u Portugaliji i četvrti na SP u Grčkoj i Nemačkoj proteklog leta.

Izabrane vesti

Uspeh koji je naš klub ostvario ne bi bio moguć bez nesebičnog truda igrača i izuzetnog vođenja našeg trenera, koji je postao prava inspiracija za tim i naš grad. Zato vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da je Đorđe Teodorović, selektor juniorske reprezentacije Srbije, produžio saradnju sa RK Vranje i za sledeću sezonu. U svojoj impresivnoj karijeri ostvario je izvanredne rezultate i respektabilne uspehe. Njegov entuzijazam, pragmatičnost i timski duh jesu primer, ne samo igračima nego i onima koji prate njegov rad. Pokazali smo da naš grad zaslužuje da gleda najbolje rukometne klubove u zemlji, dok je pred nama nova sezona puna izazova i prilika za još veće uspehe“, saopštili su Vranjanci koji su proteklog vikenda u baražu sa Gočom uspeli da ostanu u eliti srpskog rukometa.

Redove Vranja napušta najzaslužniji za opstanak, desno krilo Marko Vasić koji je novi rukometaš Partizana.



tagovi

RK VranjeĐorđe TeodorovićRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara