Martin Adams (©Reuters)
Martin Adams (©Reuters)

PIKADO: Martin Adams u fokusu

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.05.20. | 11:48

Kreće druga sedmica Liga ikona dartsa i donosi nam danas 21 par

U vreme velikih kriza, kao što je ovo u kojem živimo poslednjih meseci, ljudi se snalaze kao znaju i umeju ne bi li preživeli. A tako je i sa sportovima.

Ko pre pronađe način da se vrati, i to pritom to učini valjano, može da računa na velike benefiute. Ali pre svega će pokazati i način kako bi taj sport mogao ubuduće da izgleda. Barem dok se ne dozvoli povratak publike na borilišta.

Izabrane vesti

Prošle sedmice to se dogodilo i u pikadu pošto je organizovan svakodnevni on-lajn turnir pod nazivom Liga ikona dartsa gde učestvuju uglavnom mlada imena ovog barskog sporta.

Sistem je takav da se svaki dan poglašava šampion na osnovu rezultata, a danas je počela druga nedelja odmeravanja. Na programu je čak 21 susret, dakle svasvim dovoljno da se neki nađe i na našem tiketu. Od "jačih" imena tu se izdvaja trenutno 25. na svetskoj lestvici, trostruki svetski šampion, legendarni Martin Adams koji će imati pet mečeva i praktično u svakom je favorit, te posebno treba obratiti pažnju na njega.

PAROVI I KVOTE


Opasnim se u prvoj sedmici takmičenja u Ligi ikona dartsa pokazao i talentovani Džered Kol, koji je čakl blagi favorit na duelu sa Adamsom. Treba ipak imati na umu da se igrači ne takmiče u regularnom uslovima, već iz rođenih kuća, tako da su iznenađenja ovde zapravao i očekivana.



tagovi

pikadobet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara