©Star Sport
©Star Sport

Šuca Damjanović tri godine na Slanoj bari

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.07.24. | 16:09

Vojvodina dovela iskusnog trenera golmana

Srpski šampion Vojvodina zbija redove pred početak naredne sezone i obaveze u Ligi Evrope. Novosađani su se odavno pojačali sa šestoricom rukometaša, a jačaju i stručni štab.

Novi trener golmana Novosađana je iskusni Nenad Šuca Damjanović koji je dosad radio u PIK Segedu, javio je novosadski Dnevnik.

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je dugo figurirao kao pojačanje u stručnom štabu Crvene zvezde koju će s klupe da predvodi Marko Krivokapić, bivši pomoćnik Huana Karlosa Pastora u ekipi iz Segedina. Ipak, srpski šampion je bio konkretniji i, kako saznajemo, potpisao ugovor sa specijalistom za rad sa čuvarima mreže na tri godine.

U klubu sa Slane bare ostaje i dosadašnji trener golmana Dejan Aničić. I naredne sezone tandem čuvara mreže u Voši činiće Andrej Trnavac i Fran Lučin.

Osim Damjanovića, trofejni strateg Boris Rojević je dobio i novog člana stručnog štaba, Aleksandra Tunguza, koji je zadužen za fizičku spremu reprezentacije Srbije.

Takođe, novi Rojevićev pomoćnik je Milutin Lučić, doskorašnji streteg ženskog tima Vrbasa. On je zamenio Dragana Kukića koji je preuzeo kormilo nekadašnjeg velikana, bivšeg vicešampiona Evrope, zrenjaninskog Proletera, koji je protekle sezone ispao iz Super rukometne lige i ambicije su da se ekspresno vrati u najbolje društvo.

Lepa vest je danas stigla na Slanu baru - Vojvodina će drugu sezonu uzastopno da igra grupnu fazu Lige Evrope.


tagovi

RK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara