Puma ne zna za krizu – Sterlingu 115.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.05.20. | 12:23

Nemački proizvođač sportske opreme pokušava da preotme engleskog reprezentativca Najkiju

Rahim Sterling je definitivno na ceni. Samo, ovog puta nije u pitanju nikakav transfer, već “rat“ proizvođača sportske opreme oko sponzorstva sa zvezdom Mančester Sitija.

Otkako je Sterling eksplodirao po dolasku Pepa Gvardiole na Etihad vrebaju ga Adidas, Nju Balans i britanski Ander Armor koji se u poslednje vreme ozbiljnije uključio u borbu na tržištu. Međutim, u trci za Sterlingov potpis sve bi mogla da nadmaši Puma. Reprezentativac Engleske trenutno ima ugovor sa Najkijem koji ističe za dva meseca, što bi nemački proizvođač sportske opreme mogao da iskoristi i bogatom ponudom od 115.000.000 evra preotme Sterlinga svom konkurentu. Saradnja bi bila na deset godina, na koliko je i Mančester Siti potpisao sa Pumom.

Izabrane vesti

Ukoliko do dogovora dođe, Sterling bi postao najplaćeniji fudbaler Pume i ujedno zaštitno lice njene globalne reklamne strategije. Brojni fudbaleri Mančester Sitija poput Davida Silve, Serhija Aguera i Aleksandra Zinčenka još prošlog leta su dogovorili saradnju sa Pumom, kao i trener Pep Gvardiola.

Najkiju ostaje da se nada da će naći način da zadrži Sterling, ali to u ovom trenutku deluje malo verovatno.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara