Šoštar poziva na promene u Partizanu: Ovako više ne može

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.11.19. | 16:57

Predsednik kluba spreman da odstupi za dobrobit crno-belih

Ključa voda od tenzija u Partizanu. Dve strane u najvećem vaterpolo klubu Srbije su se sukobile, a klub je na ivici egzistencije.

Legendarni as i predsednik crno-belih Aleksandar Šoštar zahteva promene i to je spreman i sam da ode iz uprave, samo ako će doći novi ljudi, koji će Parni valjak da pomere sa mrtve tačke.
Promene u klubu su neophodne, jer ne može više ovako! Ako sam ja spreman da se povučem sa mesta predsednika u korist onih koji imaju jasan plan i viziju oporavka kluba, koji je već dugo u krizi, onda to mora da budu i druga odgovorna lica u klubu! Partizanu je potreban novac, da se sredi bazen, da se oformi jači i ozbiljniji tim na evropskom nivou, Partizan mora da igra Ligu šampiona... Zato su potrebni novac i novi ljudi“, ističe u svom saopštenju Aleksandar Šoštar, a prenose Vaterpolo vesti.

Izabrane vesti

Po rečima lidera Partizana, novi tim sa novim ljudima je već formiran.
Ponuđen je okviran plan za sanaciju kluba, mislim da je taj plan dobar. Više o svemu tome možemo da pričamo posle Skupštine, 2. decembra. Igre i igrice nisu potrebne klubu, a niti podele među zaposlenima, trenerima i igračima, a pogotovo odnos pojedinaca u klubu koji ne izvršavaju svoje zakonske obaveze… Neprihvatljivo je da se ispred kluba piše saopštenje, sa kojim se upoznajem putem medija. Od tog saopštenja se ograđujem“.

Nekadašnji golman, pa funkcioner Partizana kaže da je u klubu od 1975. godine i da je sve što želi da crno-beli ponovo budu sila u evropskim okvirima.
Imam ogromno iskustvo i dobre kontakte i u FINA i u LEN gde sam član Biroa. Sve ove godine sam se borio za status srpskog vaterpola u svetu, u mnogim stvarima sam uspeo u nekima i nisam, ali to nikada neće umanjiti moju želju da se Partizan vrati na vrh Evrope i uzme osmu titulu prvaka Evrope“, poručio je Šoštar.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara