Serone je pao za 40 sekundi, ko je sledeći za Konora Mekgregora!? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.01.20. | 10:48

Irska MMA superzvezda prvi put slavila u UFC oktagonu od 2016. godine

U istom gradu, Las Vegasu u kojem ga je pre nešto više od godinu dana udavio Habib Nurmahomedov i tako pokazao da Konor Mekgregor i definitivno nije najbolji na svetu, legenda se vratila sinoć u velikom stilu. Samo 40 sekundi je bilo potrebno irskom fajteru da zavrsi posao sa legendarnim Donaldom Seroneom u borbi večeri na 246. UFC-ovom dogadjaju.

Popularni Kauboj, iskusni i omiljeni as svih ljubitelja mešovitih borilačkih veština bukvalno nije znao šta ga je snašlo. Nikad veći, sa preko 77 kg za sudar u velteru, Irac je ušao u oktagon i ostvario uragansku, prvu pobedu još od 2016. bukvalno pregazivši Amerikanca na veliko oduševljenje armije njegovih navijača. Pokazao je Notorijus da još nije za staro gvožđe i pored tri godine lutanja od boksa do UFC, ali i zgrtanja miliona dolara. I da je pred njim još nekoliko vrhunskih borbi sa vrhunskim protivnicima.

Izabrane vesti

Koliko samopouzdanje "kipti" kod Irca, jasno je bilo nakon same borbe. Kaže da je ovo samo početak i da zaustavljanja nema.
“Sada nema biranja, tući ću se sa bilo kim”, jasan je Mekgregor.

Potom je u dahu nastavio da je ovo njegova istorijska pobeda, te da će o njoj mnogi pričati, ali i da će se on vrlo brzo vratiti po još.
"Ispisao sam istoriju! Pobeđivao sam u tri kategorije i mnogo sam ponosan na to. Navijači su bili fenomenalni. Znao sam da Serone ne očekuje napad već na početku borbe. Proslaviću pobedu i vratiti se u dvoranu", zaključio je Irac sa dosta energije.

Pošto je ponovo pokazao da i dalje udara i rukom i nogom kao zmaj, te da je sposoban za velika dela, kreće cenkanje. A na talonu takva imena kao što su Habib Nurmahomedov, Horhe Masvidal, Toni Ferguson... Ovo je Ozloglašenom bila 22. pobeda u 26 mečeva, a Kauboju 14 poraz i to u jubilarnoj 50. mu borbi. Tek sledi ludnica.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara