Savršen tajming: Handanović brani derbi

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.02.20. | 21:23

Kapiten Intera od petka na treninzima, brani u nedelju protiv Juventusa

Neće biti navijača u Torinu u nedelju veče, ali biće Samira Handanovića među stativama Intera. Posle vesti da je zbog epidemije virusa korona zabranjeno prisustvo publike na derbiju Juventusa i Intera, stiže ohrabrujuća vest za simpatizere Nerazura, pošto se kapiten vraća u stroj i trebalo bi da bude spreman za jedan od najvažnijih mečeva u raspletu šamionske trke.

Oporavak Slovenca teče prema planu, lekarski izveštaji pokazuju da su posledice loma prsta na meču pre mesec dana sanirane, pa će prema saznanjima Gazeta delo sporta Handanović već u petak biti na raspolaganju treneru Antoniju Konteu. U nedelju veče, ističe ugledni list, Samir će stati na gol-crtu u pokušaju da osujeti pokušaje Kristijana Ronalda, Gonzala Iguaina, Paola Dibale i ostalith.

Izabrane vesti

Handanović, ipak, neće braniti u četvrtak, u revanšu šesnaestine finala Lige šampiona protiv Ludogoreca. Šansu će opet dobiti Danijele Padeli, koji ga je menjao protiv Udinezea, Milana i Lacija u prvenstvu, Napolija u kupu, kao i na gostovanju Razgradu. Samo što Padeli ne uliva poverenje, pa su u stručnom štabu jedva čekali da se prvi golman oporavi.

I - braniće. Uostalom, tim se oseća sigurnije kad je Samir Handanović na terenu, a kako je i ove seozne možda najkonstantniji pojedinac milanskog velikana biće i te kako dragocen u periodu sezone kad se rešava pitanje prvaka.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara