Gazidisova pobeda u klupskom ratu znači Ibrin odlazak... Kina, Katar, povratak kući ili čista romantika sa Berluskonijem i Galijanijem?

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.03.20. | 18:54

Ostanak na San Siru svakako spada u domen teorije...

Izgubljeni rat Zvonimira Bobana i Paola Maldinija sa Ivanom Gazidisom, vrlo verovatno značiće još jedan odlazak iz Milana. Podsetimo, Hrvat je već razrešen funkcije, pošto su gazde iz Eliota u tom sukobu podržale generalnog direktora, a u narednim danima Bobanovim putem krenuće i Maldini. Kako su njih dvojica najzaslužniji što se Zlatan Ibrahimović vratio u klub, to bi trebalo da znači da je i njemu odzvonilo.

Nije tajna da Gazidis nije bio pristalica dovođenja švedskog veterana, bunio se zbog Zlatanovih velikih orimanja, ali na kraju su pobedu u toj bici odneli Boban i Maldini. Ispostaviće se pirovu. 

Izabrane vesti

Loše vođen prelazni rok, pre svega, te najblaže rečeno čudne odluke oko izbora novog trenera, a onda i slabi rezultati, ključno su uticali da Boban i Maldini izgube poverenje kod vlasnika. Gazidis je u dogovoru sa njima krenuo u pregovore sa Ralfom Rangnikom i prema nekim informacijama čak dogovorio saradnju od starta iduće sezone. 

Zlatanu Ibrahimoviću ugovor ističe u junu. Posle svega, konstatuju italijanski mediji, pitanje je da li bi mu Milan s novom konstalaciom snaga u upravi uopšte ponudio nastavak saradnje. A i kada bi, opet pitanje - da li bi je on prihvatio. Jer Mino Rajola ne veruje u Amerikancima, sumnja u njihove sposobnosti i odluke, što će reći da više ne vidi smisla u boravku jednog od svojih najvažnijih klijenata u tom klubu.

Šta će dalje biti s Ibrahimovićem pitanje je na koje bi odgovor da čuju mnogi fanovi 38-godišnjeg golgetera. Imajući u vidu da se fizički odlično oseća Zlatan bi sigurno mogao da napravi bar još jedan jak ugovor. Ponuda iz Kine, Katara, Arabije i ostalih "egzotičnih" lokacija neće manjkati, međutim Italijani navode kako ne bi trebalo zanemariti činjenicu da je Ibra vlasnik deonica u Hamarbiju, te da i taj klub mogao da dođe u obzir.

Čista romantika bio bi eventualni dogovor sa Berluskonijem i Galijanijem i odlazak u Moncu, koja na leto ulazi u Seriju B. 

E, to bi bila kombinacija, zar ne?


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara