REZZIME DANA (ponedeljak): Nije bilo blistavo veče...

Vreme čitanja: 4min | pon. 11.11.19. | 23:15

Pogledajte ko vam je 11. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO:

HAROGEJT - PORTSMUT (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:2

Portusmut je došao do očekivanog prolaska u narednu fazu takmičanja u FA kupu, iako je domaćin vodio od petog minuta golom Marka Beka. Ipak, gosti su se brzo trgli, izjednačili su preko Haunstrupa u 17. minutu, dok je konačan rezultat postavio Kurtis u samoj završnici prvog poluvremena. Portsmut je minimalnu prednost sačuvao do kraja meča.

RAVENA - FERALPIZALO (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:2

Gosti su zaokružili odličnu dvojku na ovom meču zahvaljujući sjajnom otvaranju utakmice. Za to je bio zaslužan iskusni Andrea Karaćolo, koji je postigao golove u sedmom i 23. minutu utakmice. Domaćin se vratio u život golom Noćiolinija iz penala u finišu prvog poluvremena, ali nije imao snage da stigne do izjednačenja u nastavku.

ERGOTELIS - KERKIRA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Ergotelis je keca na ovoj utakmici zaokružio u šestom minutu nadoknade, kada je Manoli Rovitis postavio konačan rezultat utakmice. Domaćin je vodio golom Kvatenga od 64. minuta, ali ga je šokirao izjednačujući pogodak Vukelatosa u 89. minut. Ipak, imali su igrači Ergotelisa dovoljno snage da dođu do očekivane pobede u nadoknadi vremena.

RODEZ - LANS (tip 2, kvtoa 2,50) - rezultat 1:2

Nastavlja se sjajna serija Lansa. Žuto-crveni su uhvatili tako dobar ritam, da već u novembru na javi sanjaju povratak u elitnu diviziju francuskog fudbala. Gostovanje kod Rodeza prebrodili su uz preokret, čime su dokazali da su zaista u ovom momentu najjači tim druge lige. Pobeda nad Rodezom bila je ujedno deveta uzastopna utakmica Lansa bez poraza. Jedina dva doživljena u prvenstvu su bila spojena još u avgustu. Od tada, tim Filipa Montanijea niže samo uspehe, koji ga drže na prvom mestu tabele.

Opširnije pročitajte OVDE.

PRECRTANO:

LARISA - LAMIJA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:3

Larisa je jedno od većih razočaranja današnjeg dana. Sve je po zlu krenulo po domaćina još u finišu prvog poluvremena, kada je Tiram postigao vodeći gol za goste. Domaćin je napadao u nastavku, ali potpuno neorganizovano, pa su ga isekli golovi Skondrasa u 62. i 74. minutu.

CARSKO SELO - DUNAV RUSE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:2

Dunav je napravio iznenađenje i prekinuo niz od tri vezana poraza u prvenstvu. Gosti su ipak bili primorani da jure prednost protivnika, pošto je Antvi doveo domaćina u vođstvo u 20. minutu. Ipak, prvo je Kovačev izjednačio u 31. minutu, a onda je Lazarov postavio konačan rezultat u 62. minutu utakmice.

HAJDUK II - MEĐIMURJE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:3

Ništa od očekivanog keca nije bilo ni na ovom meču. Drugi tim Hajduka je potpuno podbacio, što su gosti iskoristili i stigli do važne pobede u drugom poluvremenu. Hajdinjak je doveo Međimurje u vođstvo u 59. minutu, Simičić je duplirao prednost gostiju u 81. minutu, dok je minut kasnije konačan rezultat postavio Ivančić.

AL KVADISIJA - DŽEDA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Delovalo je da će domaćin uspeti da dođe do pobede nakon gola Kioha u 74. minutu, ali nije uspeo da sačuva prednost u samoj završnici. Gosti iz Džede su šokirali lidera u 90. minutu zahvaljujući pogotku Al Sajeda. Domaćinu je ovo bio treći uzastopni remi, dok su gosti potvrdili dobru formu nakon dva vezana slavlja u prvenstvu.

MINSTER - BRAUNŠVAJG (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Braunšvajg nije uspeo da opravda ulogu favorita u ovoj utakmici, bez obzira na to što je od 57. minuta vodio golom Benjamina Kesela. Domaćin je bolju igru u završnici utakmice krunisao pogotkom mladog napadača Hajnca Moršela u 86. minutu. Braunšvajg je ostao na razočaravajućem petom mestu na tabeli, dok je Minster ostvario sedmi remi u sezoni i ostao na dnu tabele.

KARSRUE - AUE (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Kraljevi nerešenih utakmica žive i igraju u Karlsrueu. Ove večeri podelili su po bod sa Aueom – 1:1. I to im je sedmi uzastopni remi u sezoni. Serija je krenula 21. septembra, bilo je 1:1 sa Nirnbergom u gostima. A, onda se nastavilo ovako: sa Hajdenhajmom 1:1 kod kuće, pa 1:1 sa Darmštatom u gostima, onda dva puta po 3:3, sa Bohumom i Hanoverom, potom 2:2 sa Sent Paulijem i evo večeras 1:1 protiv Auea na svom terenu.

Opširnije pročitajte OVDE.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara