PODKAST (EP RUKOMET): Ko je favorit u balkanskom derbiju i zašto vredi igrati na Makedonce

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.01.20. | 10:49

Komentator Arene Sport Sreten Rašković najavljuje drugo kolo šampionata Starog kontinenta u rukometu

Provela se Srbija kao bosa po trnju u prvom kolu Evropskog prvenstva u rukometu. Doživljen je težak poraz od Belorusije, koji je šanse za prolaz u drugi krug sveo na minimum.

Da bi sačuvala izglede da se u poslednjem kolu bori sa Hrvatskom za prolaz dalje, Srbija mora danas u balkanskom derbiju da pobedi Crnu Goru.

Izabrane vesti

KVOTE (18.15):  (2.35) CRNA GORA (8.00) SRBIJA (1.80)

KVOTE (16.00):  (1.25) HRVATSKA (10.00) BELORUSIJA (4.90)

Komentator Arene sport Sreten Rašković se u podkastu za MOZZART Sport osvrnuo na bledo izdanje srpskih rukometaša protiv Belorusije, šta je najspornije bilo u njihovoj igri, a najavio je i predstojeći duel sa Crnom Gorom.

KVOTE ZA OSVAJAČA EP U RUKOMETU

Takođe, urađen je osvrt i na pobedu Severne Makedonije nad Ukrajinom, do koje su naše komšije došle teže nego što se očekivalo, ali sa ta tri boda imaju realnu šansu da se bore za prvo mesto u grupi.

Pogledajte šta je Rašković prognozirao za veliki subotnji derbi između Španije i Nemačke, za koji je rekao da je već sada borba za - polufinale.

KVOTE (18.15):  (1.60) ŠPANIJA (8.00) NEMAČKA (2.85)

NAPOMENA: Podkast se snima dan pre emitovanja, pa je moguće da dođe do odstupanja u kvotama koje se iznose u podkastu i onih koje su važeče u trenutku emitovanja

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara