Siti doveo Klajverta Agilara, desnog beka za budućnost

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.04.20. | 23:23

Radi se i u doba korone

To da fudbalski svet miruje samim tim što nema utakmica je samo privid i ništa više. I te kako se radi i u ovim danima pandemije.

Mančester siti ne spava. Danas je ugovorio novi posao, doveo je desnog beka za budućnost. Ugovor sa Građanima potpisao je Klajvert Agilar, momak od nepunih 18 godina koji nosi dres Alijanse iz Lime.

Izabrane vesti

Mladi Peruanac je potpisao ugovor sa engleskim klubom, a na Ostrvo će moći da ode nakon 5. maja, kada postaje punoletan. Mada, teško da će i posle toga odmah obući plavi dres Sitija, verovatno će uslediti neka pozajmica u Evropi.

Da je dogovor postignut potvrdila je i Alijansa, mada se ne pominje kolika je visina obeštećenja. Peruanski klub je samo saopštio da je obezbedio da mu pripadne i procenat od naredne Klajvertove prodaje.

A, mladi fudbaler je, naravno, presrećan što je postao deo jednog od najjačih klubova sveta.
Prelazak u Siti je ogroman korak u mojoj karijeri. Presrećan sam što su me spazili. To je klub koji ima fantastične fudbalere, trenera, navijače... Moj cilj je da postanem deo prvog tima i da ostavim trag u klubu“, rekao je Agilar nakon što je potpisao ugovor.

Zanimljivo je da mladi Peruanac nije promakao skautima Sitija iako je za prvi tim Alijanse debitovao tek 2. novembra 2019. godine. Nekoliko utakmica bilo je dovoljno da ubedi Građane da bi mogao da bude pravi igrač za njih kroz koju godinu drila na Ostrvu.

Foto: @ClubALoficial


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara