Boaći neizvestan za večiti derbi

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.02.20. | 09:14

Napadač iz Gane sigurno propušta sutrašnji duel protiv Vojvodine

Nema sreće Ričmond Boaći. Posle odličnog pripremnog perioda, tokom kojeg nije propustio nijedan trening, snažni napadač iz Gane ponovo je ispao iz stroja. I to zbog povrede zadnje lože.

U finišu prolećne premijere protiv Čukaričkog najbolji Zvezdin strelac u evropskim mečevima osetio je bol u zadnjoj loži i ustupio je mesto Milanu Pavkovu. Očekivalo se da Boaći brzo sanira povredu, ali prema sazanjima Sportskog Žurnala gotovo da ne postoji šansa da prvi napadač crveno-belih bude u konkurenciji za sutrašnji duel protiv Vojvodine. Tokom cele radne sedmice Boaći je bio podvrgnut terapijama, i trenutno traje velika borba medicinskog tima Crvene zvezde da snažnog Afrikanca osposobe za večiti derbi (1. mart).

Izabrane vesti

Osima Boaćija povreda muči i Portugalca Tomanea. Bivši napadač Tondele se muči od povratka ekipe iz Turske, tako da će napad crveno-belih protiv tima Nenada Lalatovića predvoditi Milan Pavkov. Pored bivšeg člana Vojvodine poziciju napadača može da pokrije i Aleksa Vukanović. Nekadašnji igrač Napretka nekoliko puta je istakao kako više voli da igra u špicu, nego po krilu. Poentirao je protiv Jang Bojsa, bio je i strelac u večitom derbiju odigranom aprila prošle sezone.

Kako bilo, Ričmond Boaći je ponovo na teškom zadatku. Povreda zadnje lože došla je po njega u najgorem trenutku vkada se kvalitetom i radom u Beleku nametnuo kao važan igrač za sistem Dejana Stankovića.

(FOTO: Starsport)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara