Obafemi Martins se vraća u Kinu

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.03.20. | 14:04

I to na mesto Odiona Igala

Vraća se Obafemi Martins na mesto uspeha. Nigerijski veteran željan je da nastavi karijeru, iako ima 35 godina i to je nastavlja na visokom nivou.

Martins se dogovorio sa Šangaj Šenhuom, prebogatim kineskim klubom da ponovo obuče njegov dres, koji je nosio od 2016. do kraja 2018. godine. On je u Šangaju ostavio dubok trag, što pokazuje i činjenica da i pored godina, u Kini veruju da može ponovo da im bude od velike pomoći.

Izabrane vesti

I to će Martins imati zadatak da odmeni Odiona Igala, napadača koji je prešao u Mančester junajted. On će ostati na Old Trafordu, jer Mančester ima nameru da ga otkupi od Kineza čim se fudbalska "pijaca" otvori. 

Nigerijac Martins je već stigao danas u Kinu i posle lekarskih pregleda trebalo bi da usledi potpis ugovora, a zanimljivo je da je više od godinu dana bez kluba i to od dana kada se rastao upravo sa Šangajem. On je u prethodnom mandatu odigrao 39 utakmica za ovaj klub i postigao 32 gola.

Prvenstvo Kine, koje je trebalo da počne ovog meseca je odloženo zbog pandemije virusa korona i trebalo bi da krene krajem aprila ili početkom maja.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara