(©Mozzart Sport)
(©Mozzart Sport)

Odbojkašice Kenije zahvalne kompaniji Mozzart, danas u Kovilovu igraju sa Crvenom zvezdom

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.09.22. | 13:56

Afričku selekciju čeka učešće na Svetskom prvenstvu od 23. septembra

Pripreme za Svetsko prvenstvo ulaze u poslednju fazu ne samo za naše odbojkašice, nego i za sve ostale selekcije koje su izborile učešće. Jedna od njih je i reprezentacija Kenije, koja se trenutno nalazi u Kovilovu.

Kompanija Mozzart je kao sponzor Odbojkaškog saveza Kenije pomogala da odbojkašice dobiju najbolje moguće uslove za rad. Prvo u Brazilu, a onda i u Srbiji. Podsetimo, naša kompanija je sponzor i selekcijama Srbije i Kolumbije. Sve tri reprezentacije će igrati na SP i nositi naš logo na dresovima.

Izabrane vesti

Kenijke su više od dva meseca radile u Brazilu, a onda su ove nedelje stigle u Srbiju, kako bi stavile završni pečat.

Odigraće dva pripremna susreta - prvi danas protiv šampiona Srbije Crvene zvezde. Biće to sigurno dobar test za afričku reprezentaciju, jer crveno-bele i ove sezone imaju odličan sastav.

Kapiten Kenije Mersi Moim je veoma srećna jer je njen tim odradio jake pripreme i imao veoma dobre uslove. Sve to zahvaljujući kompaniji Mozzart, čiji logo krasi njihovu opremu.

"Za razliku od ranije imali smo sve što nam je bilo potrebno u Brazilu", rekla je Mersi Moim za Mozzart Sport Kenija. "Sada nemamo izgovora. Vreme je da primenimo sve što smo naučili. Ovo su najbolje pripreme koje smo imali u poslednjih 15 godina, koliko igram za reprezentaciju. Sve zahvaljujući Mozzartu koji nas je spasio kada je delovalo nemoguće da odemo u Brazil".

Kenijke će u Srbiji ostati do utorka, a onda će krenuti put Holandije gde će započeti grupnu fazu Svetskog prvenstva. Prvu utakmicu igraju protiv domaćina u Arnemu 23. septembra. Posle toga će odmeriti snage sa Belgijom, Kamerunom, Italijom i Portorikom.


tagovi

Ženska odbojkaška reprezentacija Kenije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara