Zoran Gajić u razgovoru sa odbojkašicama (©OSS)
Zoran Gajić u razgovoru sa odbojkašicama (©OSS)

Nije tajna da o njemu sanjaju - odbojkašice treniraju gledajući ka olimpijskom zlatu (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 20:27

Na zidu u dvorani na Košutnjaku može jasno da se vidi koji je ovogodišnji cilj

Neki sportisti ne vole kada se priča o ciljevima na narednom takmičenju, izbegavaju razgovore o medaljama, posebno zlatnim... Ali, ima onih koji su toliko mentalno jaki da mogu slobodno mesecima unazad da vode polemike na tu temu, a onda i na samom takmičenju da se izbore sa pritiskom i donesu baš to što žele oni sami i to što cela nacija očekuje od njih.

Nedavno je Ivana Španović pričala o olimpijskom zlatu bez ustručavanja, pomenula je u tom razgovoru i Novaka Đokovića... Zna se da će njih dvoje biti među glavnim uzdanicama Srbije u Parizu u individualnim sportovima, a kad je kolektivni u pitanju - onda su bez dileme u centru pažnje odbojkašice.

Izabrane vesti

Košarkaši su oduvek omiljeni i sigurno da će se svi nadati novom uspehu te selekcije, ali odbojkašice su ipak tim koji odlazi sa najvećim šansama za najsjajnije odličje.

Pripreme za glavno takmičenje u ovoj godini su u toku, a trenutno se treninzi održavaju u novoj dvorani na Košutnjaku. Na slikama koje je danas okačio Odbojkaški savez Srbije može da se vidi kako je lepo uređena hala, a jedan detalj posebno upada u oko - to je velika fotografija zlatne olimpijske medalje.

Odbojkašice ne samo da treniraju sa tim odličjem u mislima, nego sve vreme u njega gledaju. Priče o manifestovanju i vizuelizaciji mogu da se čuju sve češće, pa se nadamo da će te metode i kod odbojkašica uroditi plodom.

Tijana Bošković je sa saigračicama napravila niz od devet medalja - od 2015. godine na svakom velikom takmičenju bile su na postolju, a u kolekciji im nedostaje samo jedno zlato - upravo to koje sada stoji na zidu.

Sanjaju da će u avgustu biti oko vrata.



tagovi

ženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara