Dilejni potvrdio interesovanje Olimpijakosa i Armanija

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.20. | 19:56

Iako još nema konkretnih ponuda

Pre par dana pojavila se vest da su Olimpijakos i Olimpija iz Milana zainteresovani za Malkolma Diljenija. On je preko Tvitera potvrdio da su ova dva kluba iskazala interesovanje za njega, da žele da ga dovedu u svoje redove naredne sezone.

Naravno, u slučaju da napusti Barselonu.

Izabrane vesti

On ima opciju da izađe iz dvogodišnjeg ugovora sa Barselonom, a ta opcija je na snazi do 22. juna.

Ovde je Dilejni bio jasan i istakao je da je trenutno sve u fazi interesovanja, te da nikakve konkretne ponude nije bilo.

Takođe, dodao je da nije razgovarao sa svojim bivšim, a sadašnjim trenerom Olimpijakosa, Jorgosom Barcokasom, kao što su neki mediji preneli.

Postoji i druga klauzula u ugovoru Dilejnija, a ona kaže da bi Dilejni sredinom jula mogao da ode u NBA. Međutim, u ovom momentu nije jasno da li će zapravo u NBA početi period slobodnih igrača baš u tom periodu ove godine zbog svega što se dešava.

Ukoliko Dilejni bude želeo da bude slobodan igrač sredinom juna, sigurno je da će se još klubova iz Evrolige pridružiti Armaniju i Olimpijakosu u pokušaju da se domognu ovog igrača jer će biti verovatno jedan od najpoželjnijih slobodnih igrača u tom slučaju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara