Na Slanu Baru stiže evropski prvak, red ga je dočekati u što većem broju

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.12.19. | 11:40

Rukometaši Vojvodine večeras od 20.45 igraju protiv Vardara u SEHA ligi i pozivaju navijače da ispune dvoranu u kojoj je obezbeđen besplatan ulaz. Pre njih od 19 časova Nekse - Motor u Našicama

Uz Metaloplastiku predstavnik srpskog rukometa u regionalnoj SEHA ligi, Vojvodina, večeras od 20.45 časova dočekuje u Slanoj Bari aktuelnog, dvostrukog evropskog prvaka.

Naravno, u pitanu je Vardar, lider Grupe A ovog takmičenja. Naš prvak se u meču u Skoplju pokazao odlično, ali su crno-crveni očekivano slavili. Vardar je i u Novom Sadu veliki favorit, jer je u pitanju zaista vrhunski tim, te bi Vojvodini dobrodošla jaka podrška sa tribina, pa je ulaz slobodan.

Izabrane vesti

"Pozivam ljubite rukometa da dođu i da pomognu ekipi u duelu sa najboljim timom Evrope u poslednje dve godine. Šta je lepše od takvog povoda, a i malo smo se svi uželeli utakmica jer je prauza bila prevelika." kaže trener Voše Boris Rojević, "Iskoristili smo da oporavimo naše igrače koji su izneli najveći teret do sada, ali ostaje žal jer još uvek ne možemo 100% da računamo na povređenog Milaševića koji nam mnogo znači u odbrani, a ni na dva naša leva beka Sretenovića i Ilića koji su takođe povređeni. Na toj poziciji ćemo biti malo hendikepirani, pa će drugi igrači morati to da pokriju, a veći motiv od igranja protiv Vardara im ne treba. Ponavljam, voleo bih da se veći broj publike okupi i da damo još veću podršku našoj ekipi koja se bori za što bolju poziciju pred nastavak SEHA lige u okviru plej-ofa"

Osim ovog, danas je na programu i susret između Neksea i Motora koji počinje od 19 časova u Našicama. Ovaj meč nam nudi dobru prliku da se pojuri jaka kvota 2,70 na tim iz Zaporožja. Naime, hrvatski klub je u dosadašnjih sedam odigranih susreta u Grupi A zabeležio samo dve pobede, dok su Ukrajinci drugi na tabeli sa isto toliko poraza. Istina, Nekse je nedavno ispao iz EHF kupa, te će sada biti više fokusiran na SEHA ligu, a ne treba zaboraviti da su Našicani prilično namučili današnjeg rivala na gostovanju u Zaporožju početkom oktobra.

***kvote su podložne promenama

(Foto: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara